Maria a scris pe 15-05-2016: In urma cu 3 luni am condus beata 78% si am lovit o masina ce stationa nu mam inteles cu posesorul si a chemat politia si miz luat permisul am dat declaratie si astept sa ma cheme cineva sami zica ceva pe cat timp mi la luat dar nimeni numi zice nimic asteapta ca te cgemam noi a zis politia rutiera ma intreb oare dosarul e la politie sau la judecatoriesi cam cat dureazadaca as pune un avocat in cat timp ar putea sa vada dosarul ma scuza ti ca nu stiu sa ma esprim cu alte cuvinte Conducerea sub influenta bauturilor alcoolice este infractiune si se pedepseste de codul penal: Art. 336 Conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe (1) Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă. (2) Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează şi persoana, aflată sub influenţa unor substanţe psihoactive, care conduce un vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere. Pana nu se va pronunta o hotarare judecatoreasca de condamnare, nu veti vedea permisul. Este recomandabil sa angajati un avocat, dar rolul acestuia este de a verifica daca sunt toate procedurile legale indeplinite si de a depune toate diligentele in vederea obtinerii unei pedepse cat mai mici si a unei perioade cat mai scurte de suspendare a permisului. |
In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com |
|
|