Forum avocaţi > Civil

Legea 10/2001 -exceptia de autoritate de lucru judecat

09-05-2016

Buna ziua,

Am o situatie si doresc sa stiu daca ma puteti lamuri/ajuta in privinta ei.

Am depus o actiune impotriva PMB pe legea 10/2001 prin care solicit raspuns la notificare. PMB a depus intampinarea pe exceptia de lipsa de calitate procesuala de folosinta. Doresc sa stiu in cazul respingerii actiunii daca ma voi indrepta ulterior impotriva Municipiului Bucuresti reprezentat prin Primar General se poate invoca de catre parat exceptia de autoritate de lucru judecat.

Multumesc
Răspunde
 27-07-2016
Bucuresti
0744900820 (Doar pt. programări)
Verificarea de către instanța de judecată a condițiilor de îndeplinire a procedurii prealabile este o procedură ( judiciară) cu rang superior procedurii prealabile a notificării etc...

Așadar , după pronunțarea definitiva în instanțe judecătorești nu o puteți lua de la capăt, existând o autoritate de lucru judecat!

Însă depinde și cum sună acțiunea dvs. Este o acțiune la instanță sau o cerere prin care reveniți la PMB cu rugămintea de a soluționa notificarea?
Cât timp a trecut de la momentul depunerii acestei notificări ?

Avocat Serni Viviana-Carmen,
experiență 10 ani de avocatură în drept penal, civil, muncii, mărci, CEDO
Oraș principal de activitate -București, dar lucrez și în țară!
0744900820
carmenvivianaserni@gmail.com
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.