Florina a scris pe 23-05-2016: buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie: in cauza au fost pronuntate doua sentinte: una prin care s-a solutionat cauza dedusa judecatii si una de completare a dispozitivului primei hotarari. partea adversa a declarat decurs impotriva ambelor sentinte, depunand recursurile la instanta de fond care la randul ei le-a inaintat spre competenta solutionare instantei superioare. la instanta de control s-a format un singur dosar de recurs in care au fost adaugate ambele recursuri si mi s-au trimis ambele pentru a face intampinare insa am inteles ca inregistrat si repartizat aleatoriu a fost doar unul dintre recursuri, probabil din eroare grefierii nu au vazut ca sunt recursuri distincte, probabil le-au considerat un recurs in mai multe exemplare. paratii au facut intampinari unii la unul dintre recursuri, altii la celalat, probabil fiecare la cel pe care l-or fi primit de la instanta. eu am facut intampinare la ambele si asa am aflat de la grefiere ca au inregistrat si repartizat un singur recurs, se mirau ca am depus doua intampinari. inca nu a fost primul termen la recurs. ce ma sfatuiti sa fac pentru a se judeca ambele recursuri? cui sa ma adresez? ce sa solicit? nu trebuia sa fie ambele repartizate aleatoriu sau este normal ca s-au dus automat ambele in acelasi dosar? Recursurile se vor judeca impreună, în acelasi dosar iar judecatorul la primirea dosarului, va vedea ca sunt 2 recursuri. Este foarte bine ca ati facut 2 întampinari. O zi buna! |