Forum avocaţi > Civil

Greseli ale instantei?

23-05-2016
Vizitator
buna ziua,

ma confrunt cu urmatoarea situatie: in cauza au fost pronuntate doua sentinte: una prin care s-a solutionat cauza dedusa judecatii si una de completare a dispozitivului primei hotarari. partea adversa a declarat decurs impotriva ambelor sentinte, depunand recursurile la instanta de fond care la randul ei le-a inaintat spre competenta solutionare instantei superioare. la instanta de control s-a format un singur dosar de recurs in care au fost adaugate ambele recursuri si mi s-au trimis ambele pentru a face intampinare insa am inteles ca inregistrat si repartizat aleatoriu a fost doar unul dintre recursuri, probabil din eroare grefierii nu au vazut ca sunt recursuri distincte, probabil le-au considerat un recurs in mai multe exemplare.
paratii au facut intampinari unii la unul dintre recursuri, altii la celalat, probabil fiecare la cel pe care l-or fi primit de la instanta.
eu am facut intampinare la ambele si asa am aflat de la grefiere ca au inregistrat si repartizat un singur recurs, se mirau ca am depus doua intampinari.
inca nu a fost primul termen la recurs. ce ma sfatuiti sa fac pentru a se judeca ambele recursuri? cui sa ma adresez? ce sa solicit?
nu trebuia sa fie ambele repartizate aleatoriu sau este normal ca s-au dus automat ambele in acelasi dosar?
Răspunde
 23-05-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Fiind vorba despre acelasi dosar, la instanta superioara nu se formeaza dosar distinct. Toate recursurile se vor inainta la primul recurs inregistrat. Acela trebuie repartizat aleatoriu.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 26-05-2016
Vizitator
Bună ziua. Părinții mei sunt căsătoriți dar nu stau împreună . El este în România și ea afara din tara. Tatăl meu vrea sa treacă toate bunurile moștenite de el înainte sa se casatoreasca cu mama mea pe mine. Se poate face fără acordul ei și care e cel mai sigur mod ca mama mea sa nu aibă pretenții
Răspunde
 27-05-2016
Vizitator
Contract de intretinere daca chiar il intretineti si pastrati dovezile intretinerii. Si contractul de vanzare este o solutie dar doar daca se plateste un pret in realitate altfel vanzarea e fictiva si anulabila in consecinta. Sotia este mostenitor rezervatar deci daca faceti donatie ar putea lua si ea o mica parte din ce vi s-a donat cerand reductiunea donatiei.
Răspunde
 27-05-2016
Str C-tin Aricescu, nr.32, sector 1 Bucuresti
0726287910
office@toadersiasociatii.ro
www.toadersiasociatii.ro
Nu ii trebuie acordul mamei dvs pt ca sunt bunuri proprii ale tatalui. Donatie daca nu are alti copii tatal dvs e cel mai sigur

Av Oana Toader-Plugariu
SCA TOADER&ASOCIATII
0726287910
www.toadersiasociatii.ro
office@toadersiasociatii.ro
Răspunde
 27-05-2016

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Sorin a scris pe 26-05-2016:
Bună ziua. Părinții mei sunt căsătoriți dar nu stau împreună . El este în România și ea afara din tara. Tatăl meu vrea sa treacă toate bunurile moștenite de el înainte sa se casatoreasca cu mama mea pe mine. Se poate face fără acordul ei și care e cel mai sigur mod ca mama mea sa nu aibă pretenții

Se poate, sunt bunuri proprii ale tatălui dvs.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-06-2016
Vizitator
in acest caz nu trebuia sa apara ambele recursuri macar pe portalul instantelor la cai de atac?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.