Forum avocaţi > Civil

A lasa pe cineva sa stea la tine in casa fara a plati chirie

05-10-2013

Am lasat pe vecini sa stea in casa mea eu fiind proprietar ( casa locuita ) deoarce ei au fost executati silit din casa lor. I am lasat sa stea fara a mi plati vreun ban, asa doar ca sa ii ajut. Intrebarea mea este ma poate afecta in vreun fel faptul ca am vrut sa ii ajut si I am lasat asa cu buna credinta la mine in casa..
MULTUMESC!
Răspunde
 06-10-2013

eugabriela1988@yahoo.com
Buna nu stiu dak te ajuta parerea mea dar sper ca acei vecini sa nu te dezamageasca si sa ii fi ajutat degeaba...dak ei lucreaza ai putea sa le ceri ceva.inteleg k vrei sa ajuti dar nu poti sa o faci la nesfarsit....vorba romanului ''frate frate da branza e pe bani.....'''' e casa ta faci cum crezi
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.