Forum avocaţi > Civil

Ce trebuie facut pentru a-mi lua copilul in strainatate?

25-05-2016
Vizitator
Eu si prietena mea avem un copil de 5 luni. Eu trebuie sa plec inapoi la lucru in strainatate. Prietena mea trebuie sa ramana in Romania sa aiba grija de mama ei care e paralizata. Nu vreau sa-i fac viata si mai grea si ne-am gandit sa iau copilul cu mine, caci acolo am multi prieteni care m-ar putea ajuta daca am nevoie. Ce trebuie sa fac pentru acest lucru?

Multumesc anticipat,

Oliver Cibi
Răspunde
 25-05-2016

Bucuresti
0724246364
consuela_scarlat@yahoo.com
Trebuie ca mama copilului sa va dea o procura in acest sens, altfel nu veti putea scoate copilul din tara

In cazul in care doriti asistenta juridica/ reprezentare in acest demers, ne puteti contacta la datele de mai jos

Av Consuela Scarlat
tel 0724.24.63.64
contact@avocatscarlat.ro
http://avocatscarlat.ro/
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-05-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Nu stiu daca e cea mai buna solutie pt copilul dvs sa il despartiti de mama la aceasta varsta.

Echilibrul emoțional al copilului se formeaza langa mama, relatia de atașament cu mama va favoriza o buna dezvoltare ulterioară a copilului.

E firesc sa isi îngrijească mama, dar si copilul e important. Pt adult se poate angaja o persoana care sa sprijine îngrijirea. Pt copil e mai greu ca acest lucru sa fie facut fara consecinte.

Sfatul meu este sa lăsați bebelușul langa mama si sa găsiți alte solutii de a o sprijini.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 28-05-2016
Str C-tin Aricescu, nr.32, sector 1 Bucuresti
0726287910
office@toadersiasociatii.ro
www.toadersiasociatii.ro
Solutia juridica este sa va dea o procura in acest sens. Solutia emotionala, psihologica a copilului.... Mai gaditi-va si la alte cai

Av Oana Toader-Plugariu
SCA TOADER&ASOCIATII
0726287910
www.toadersiasociatii.ro
office@toadersiasociatii.ro
Răspunde
 28-05-2016

Dacă mama da declarație notariala îl puteți scoate din tara dar nu știu cum se vor descurca prietenii...
Răspunde
 29-05-2016

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!
Daca mama este de acord sa luati copilul trebuie sa dea o declaratie notariala, insa, consider ca este dificil sa luati un copil la o varsta atat de frageda de langa mama sa si sa va ajute prietenii...poate mai reflectati asupra situatiei...

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-05-2016
Vizitator
Buna seara as avea si eu o întrebare și va rog să îmi răspundeti am o fetiță de 13 ani și sânt despărțită de tatăl ei de când avea ea 1si o lună eu am crescut o singură fără ajutorul tatălui ei,nu mi-a dat un leu pentru creșterea ei acum la convins fata sa semneze declarația pentru a pleca cu ea la părinți mei în străinătate .Întrebarea mea este dacă nu revin în țară cu ea ce poate să facă tatăl ei pentru că a semnat doar pentru o perioadă de trei luni.va mulțumesc mult si aștept urgent un răspuns
Răspunde
 31-05-2016

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Eisenbeil Adina a scris pe 30-05-2016:
Buna seara as avea si eu o întrebare și va rog să îmi răspundeti am o fetiță de 13 ani și sânt despărțită de tatăl ei de când avea ea 1si o lună eu am crescut o singură fără ajutorul tatălui ei,nu mi-a dat un leu pentru creșterea ei acum la convins fata sa semneze declarația pentru a pleca cu ea la părinți mei în străinătate .Întrebarea mea este dacă nu revin în țară cu ea ce poate să facă tatăl ei pentru că a semnat doar pentru o perioadă de trei luni.va mulțumesc mult si aștept urgent un răspuns

Vă poate reclama pentru răpire internațională de copii. În cazul în care copilul va fi integrat în noua societate, după 3 luni de la data expirării acordului, competentă pentru măsurile care privesc copilul va fi instanța din străinătate.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.