Forum avocaţi > Civil

Camera Notarilor Publici nu poate elibera DUPLICAT de pe un act?

01-06-2016
Vizitator
Buna ziua.Am mostenit acum 6 luni un apartament dupa decesul mamei mele,iar eu am pierdut actul original(care oricum era deteriorat).Am mers la Camera Notarilor Publici si acolo mi s-au eliberat copii legalizate,valabile 6 luni de zile,cu care am putut face succesiunea,cadastru,taxe si impozite,etc.Acum am pus in vanzare apartamentul si am inteles ca daca vand cu crdit ipotecar sau cu prima casa,banca nu-mi accepta copii legalizate si vor duplicat si istoricul apartamentului.Am mers si la fostul ICRAL(SC ORIZONT SA)pe str.Berzei nr.32 si acolo mi-au spus ca mama mea a fost cea de a doua proprietara,ea cumparand apartamentul in 1996 si sa merg la notarul care a semnat tranzactia.Am cautat biroul notarului Demetrescu Anghel in Piata Rosseti nr.4 si mi-au spus ca nu mai profeseaza din 2006.Am mers cu un agent imobiliar la notara lui sa ne sfatuiasca si cu cartea in mana ne-a citit si a spus ca legea nu permite celor de la Camera Notarilor Publici sa elibereze duplicate,doar ceea ce mi-au inmanat mie(copii leglizate)si ca singurul care poate sa-mi elibereze duplicat ar fi un notar care a preluat arhiva Domnului Demetrescu Anghel si ca dansa nu poate prelua arhiva altui notar,cand si a ei este plina.Va rog din suflet sa ma indrumati in acest caz,pentru ca nu stiu cine sau daca a preluat alcineva arhiva fostului notar,unde pot obtine duplicat.Undeva exista,dar nu pot sa cred ca LEGEA sa fie data asa de prost,incat sa spui ca singurii care detin actele tuturor notarilor,adica Camera Notarilor Publici nu are permisiunea de a-mi elibera DUPLICAT.Va multumesc anticipat,va doresc multa sanatate si toate cele bune.Anna!
Răspunde
 01-06-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua,
Tot la Camera Notarilor Publici, veti afla numele notarului care a preluat arhiva domnului notar Demetrescu Anghel.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 01-06-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Situatia este exact asa cum ati descris o.

Actul va fi eliberat de notarul care a preluat arhiva.

Adresați cerere scrisă catre camera notarilor pt a va comunica numele si adresa notarului. Contra cost acesta va elibera un duplicat

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.