Forum avocaţi > Civil

Reincredintare minor

02-06-2016
Vizitator
Buna seara,as dori sa stiu ce imi trebuie pentru reincredintare minor si daca minorul poate vorbi in instanta are 14 ani.multumesc
Răspunde
 03-06-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Va trebuie sa depuneti o actiune in instanta prin care sa solicitati acest lucru.
Da, la varsta de 14 ani, minorul va fi ascultat de instanta in mod obligatoriu.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-06-2016
Vizitator
Si pentru al decade din drepturile părintești pe fostul sot ce trebuie sa înaintez in instanta(mentionez ca fata mea este tratată foarte urât de el si mama lui ).multumesc
Răspunde
 03-06-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Formulati la instanta de tutela o actiune de exercitare exclusiva a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorei la dvs si obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-06-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Decăderea din drepturi nu o puteti solicita dvs ci doar autoritățile din domeniul protecției copilului.

Ceea ce aveti de facut este actiune in instanta de exercitare exclusiva a autorității părintești. Aveti de convins instanță ca aceasta este in interesul superior al minorului, trebuie sa faceti probe. Minorul va fi obligatoriu audiat.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-06-2016
Vizitator
Bună ziua Dna Avocat. Am și eu o întrebare. Pentru reincredintare minori ce acte trebuie. Eu sunt plecata din tara și am domiciliu aici. Casa servici și contract de munca fix . Eu as vrea sa îmi iau copii la mn . Și as vrea sa știu dacă i-as câștiga în instanta as putea sa ii scot din tara sa ii iau la mn . Ma interesează cat costa de cat timp este nevoie și dacă se poate face fără mine . Adică sa vin în tara doar la cauzele urgente . Aștept un răspuns urgent . Este foarte important. Fetele sunt maltratate de tata. Va rog mult sa îmi răspundeți. Va mulțumesc mult
Răspunde
 19-06-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua,

Maria Magdalena a scris pe 18-06-2016:
Bună ziua Dna Avocat. Am și eu o întrebare. Pentru reincredintare minori ce acte trebuie. Eu sunt plecata din tara și am domiciliu aici. Casa servici și contract de munca fix .

Va trebuie sa atasati actiunii pe care o veti depune la instanta, certificatele de nastere ale copiilor, hotararea/incheierea de divort (daca exista), contractul de munca al dvs. , contractul de inchiriere/proprietate al imobilului in care locuiti, dovada veniturilor pe ultimele 6 luni.
Toate acestea in copii xerox.

Eu as vrea sa îmi iau copii la mn . Și as vrea sa știu dacă i-as câștiga în instanta as putea sa ii scot din tara sa ii iau la mn .

Prin actiunea ce o veti introduce la instanta solicitati stabilirea domiciliului copiilor la dvs. indicand adresa exacta.
Se va face ancheta psiho-sociala atat la domiciliul unde stau acum copiii cat si la domiciliul dvs. unde doriti sa-i aduceti.

Ma interesează cat costa de cat timp este nevoie și dacă se poate face fără mine . Adică sa vin în tara doar la cauzele urgente .

Costurile sunt cu taxa de timbru judiciar + onorariu avocat.
Daca incheiati un contract de asistenta juridica si reprezentare cu un avocat, atunci nu va fi necesara prezenta dvs. la instanta.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-06-2016
Vizitator
Eu la ora actuala locuiesc cu prietenul meu și avem o fetita împreună. În actele care trebuie trimise intra și el și ce câștiga? Pentru a avea copii? Intra calculate și câștigurile lui ?
Răspunde
 25-10-2016
Vizitator
Buna ziua va rog sa ma ajutati cu un sfat daca se poate,fiica mea a fost încredințată tatălui la divort după o perioada nu a mai vrut sa o tina si am luato eu acum are 14 ani trebuie sai fac buletinul el nu vrea sa ii faca pe adresa lui eu stau cu chirie dar nu am viza de flotant cum pot sa procedez?multumesc
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.