Buna ziua,
Maria Magdalena a scris pe 18-06-2016: Bună ziua Dna Avocat. Am și eu o întrebare. Pentru reincredintare minori ce acte trebuie. Eu sunt plecata din tara și am domiciliu aici. Casa servici și contract de munca fix . Va trebuie sa atasati actiunii pe care o veti depune la instanta, certificatele de nastere ale copiilor, hotararea/incheierea de divort (daca exista), contractul de munca al dvs. , contractul de inchiriere/proprietate al imobilului in care locuiti, dovada veniturilor pe ultimele 6 luni. Toate acestea in copii xerox.
Maria Magdalena a scris pe 18-06-2016: Eu as vrea sa îmi iau copii la mn . Și as vrea sa știu dacă i-as câștiga în instanta as putea sa ii scot din tara sa ii iau la mn . Prin actiunea ce o veti introduce la instanta solicitati stabilirea domiciliului copiilor la dvs. indicand adresa exacta. Se va face ancheta psiho-sociala atat la domiciliul unde stau acum copiii cat si la domiciliul dvs. unde doriti sa-i aduceti.
Maria Magdalena a scris pe 18-06-2016: Ma interesează cat costa de cat timp este nevoie și dacă se poate face fără mine . Adică sa vin în tara doar la cauzele urgente . Costurile sunt cu taxa de timbru judiciar + onorariu avocat. Daca incheiati un contract de asistenta juridica si reprezentare cu un avocat, atunci nu va fi necesara prezenta dvs. la instanta. |