Forum avocaţi > Civil

Mostenire de la parinti

03-06-2016
Vizitator
Buna ziua va rog un sfat da ca se poate detin un certificat de mostenitor pe locuinta de la parinti as dori sa stiu da ca parinti mei au avut pamint si daca au fost vandut ? la care istitutie as putea sa ma adresez pt.indentificarea acestei situatii ? Va multumesc
Răspunde
 06-06-2016

Bacău
0745412603 (Doar pt. programări)
andreea_marca@yahoo.com
Adresați-vă Primăriei pentru a verifica în Evidente aspectele de care menționați. În principal, ROL - ul agricol va poate oferi indicii dacă , la un moment dat, părinții d-voastră au deținut terenuri.

Avocat Andreea Marca - Baroul Bacău

Tel. 0745412603*
email: andreea_marca@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-06-2016
Vizitator
Va multumesc pt raspuns am depus la registrul agricol am primit comunicare precum ca parintii mei nu apare cu numele In registrul agricol da ca se poate alte Indrumrii ? Va multumesc
Răspunde
 08-06-2016
Vizitator
In legatura cu situatia mea de ma sus unde se mai poate indentifica acest pamant al parintilor da ca In registru agricol nu apare ?Astept un raspuns va multumesc
Răspunde
 11-06-2016
Vizitator
Astept un raspuns va multumesc
Răspunde
 12-06-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Marian a scris pe 06-06-2016:
Va multumesc pt raspuns am depus la registrul agricol am primit comunicare precum ca parintii mei nu apare cu numele In registrul agricol da ca se poate alte Indrumrii ? Va multumesc

Daca nu apare la registrul agricol, inseamna ca parintii dvs. nu au detinut cu acte , pamant.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-06-2016
Vizitator
Va multumesc pt.raspuns dar aceasi problema sa intinplat si cu bunica mea care a avut teren aparea pe schita cadastrala care iera proiectata tot de primarie si de curand am de pus cerere la registrul agricol si mi sa comunicat ca bunica mea nu apare cu numele In registrul agricol mi se pare ceva ciudat dar am primit o informatie In legatura cu parintii mei sa merg la camera notarilor si sa cer o adresa precum ca parintii au avut teren sau da ca la vandut cineva acum nu stiu da ca se poate apela si la camera notarilor Va rog da ca se poate da un raspuns ? va multumesc
Răspunde
 17-06-2016
Vizitator
Buna ziua astept un raspuns da ca se poate indentifica la camera notarilor da ca a vandut cineva sau ce sa intinplat cu acest teren ?
Răspunde
 17-06-2016
BUCURESTI

Marian a scris pe 12-06-2016:
Va multumesc pt.raspuns dar aceasi problema sa intinplat si cu bunica mea care a avut teren aparea pe schita cadastrala care iera proiectata tot de primarie si de curand am de pus cerere la registrul agricol si mi sa comunicat ca bunica mea nu apare cu numele In registrul agricol mi se pare ceva ciudat dar am primit o informatie In legatura cu parintii mei sa merg la camera notarilor si sa cer o adresa precum ca parintii au avut teren sau da ca la vandut cineva acum nu stiu da ca se poate apela si la camera notarilor Va rog da ca se poate da un raspuns ? va multumesc

Daca este intabulat terenul, cereti extras de informare de la cartea funciara.
Daca nu, nu ar fi putut fi vandut legal pentru ca este obligatoriu sa fie intabulat terenul pentru a fi instrainat prin vanzare, donatie etc.

Avocat in Baroul Bucuresti
Răspunde
 17-06-2016
Vizitator
Va multumesc pt raspuns la C.F mi se cere numarul parcelei si nu detin acesta chita cadastrala un de se mai poate depista ? pt.ca tot ce sa facut sa facut in fals Va astept sfatul va multumesc
Răspunde
 17-06-2016
BUCURESTI

Exista un serviciu special la cartea funciara pentru identificarea numarului de carte funciara, contracost.

Răspunde
 17-06-2016
Vizitator
Va multumesc foarte mult si o ultima informatie am fost indrumat de curand de cineva la camera notarilor pt indentificare ce vanzari sau facut in numele lor exzista si varianta a cesta ? va multumesc foarte mult
Răspunde
 17-06-2016
BUCURESTI

Camera notarilor detine astfel de informatii, insa le va elibera doar unor persoane care justifica un interes. Daca se apreciaza ca justificati un interes, da, vi se pot elibera informatiile respective - puteti incerca.

Răspunde
 24-06-2016
Vizitator
Va multumesc pt.raspuns, mai este nevoie sa merg si la cartea funciara ? Va multumesc
Răspunde
 07-07-2016
Vizitator
Se poate da un raspuns ? multumesc
Răspunde
 10-09-2016
Vizitator
Buna noapte
Va rog daca binevoiti a ma ajuta cu un raspuns
O mama in varsta de 94 ani poate ceda locuinta contra intretinere (pensie de 850 ron) la unul din copii fara stirea si asentimentul celorlalti copii ?
Pana la ac data nu ne a fost dat ...macar spre citire documentele incheiate.
Daca de atunci s au facut si alte inscrisuri si obt
de ajutoare de la primarie...pensie hand si insotitor....sunt ac in termenii lg.
Multumesc
Răspunde
 10-09-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Da, poate. Daca este unica proprietara pe acea locuinta sau poate ceda numai cota-parte din locuinta pe care o detine in proprietate.
Nu este nevoie de acordul fratilor.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.