|
10-06-2016 |
 | Gabriela Raducanu Vizitator |
| Buna ziua , am o intrebare legata de calculul penalitatilor la intretinere . Am doua dosare deschise cu asociatia de locatari pentru doua perioade diferite . In primul dosar sunt cerute deja penalitati la intretinerea aferenta . In al doilea dosar se solicita intretinerea si penalitatile aferente celei de-a doua perioade , plus penalitati aferente perioadei din primul dosar , mentionandu-se ca sunt calculate in continuare . Vreau sa stiu daca se pot calcula penalitati in continuare , atata timp cat dosarele inca se afla pe rol . Am mers sa achit debitul si au zis ca-mi incaseaza intai penalitatile si nu am achitat pentru ca ar insemna ca eu sa fiu de acord cu calculul acestora prin plata , iar calculul penalitatilor mi se pare eronat . Are voie asociatia sa calculeze in continuare penalitati aferente unei perioade pentru care m-a dat deja in judecata si a cerut in dosar penalitatile aferente ? Multumesc . | |
|
|
|
10-06-2016 |
| Da are dreptul. Penalizarile curg si se calculează pana la data achitării lor efective. Inclusiv executorul judecătoresc poate actualiza suma. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
10-06-2016 |
 | Stefania rac Vizitator |
| buna seara am si eu o problema am facut un cedit de 4000 ron in anul 2007 la o firma nebancara am platit 3100 ron pana in anul 2010 dupa care m-a instintat ca creditul il prea alta firma si m-a instiintat ca am de platit 5600 ron am platit pana in anul 2013 la sfarsitul anului iar in 2015 m-a transferat la o firma de recuperatori care mi-au spus ca am de platit 4500 ron plus 1000 ron taxa de executare silita . am facut contestatie la judecatorie si mi-au spus ca nu m-am incadrat in termenul de 15 zile .Intrebarea mea nu stiu cui sa ma adresez undesunt cei 9000 ron platiti pana in 2013 specific ca prima banca nu mai exista , a doua nu mai exista ce pot face ca firma de recuperator nu imi dau explicatii. multumesc.deja am oprire pe salariu sa platesc iar creditul . va multumesc in speranta ca imi ve-ti raspunde. | |
|
|
|
10-06-2016 |
 | Stefania rac
|
| buna seara am si eu o problema am facut un cedit de 4000 ron in anul 2007 la o firma nebancara am platit 3100 ron pana in anul 2010 dupa care m-a instintat ca creditul il prea alta firma si m-a instiintat ca am de platit 5600 ron am platit pana in anul 2013 la sfarsitul anului iar in 2015 m-a transferat la o firma de recuperatori care mi-au spus ca am de platit 4500 ron plus 1000 ron taxa de executare silita . am facut contestatie la judecatorie si mi-au spus ca nu m-am incadrat in termenul de 15 zile .Intrebarea mea nu stiu cui sa ma adresez undesunt cei 9000 ron platiti pana in 2013 specific ca prima banca nu mai exista , a doua nu mai exista ce pot face ca firma de recuperator nu imi dau explicatii. multumesc.deja am oprire pe salariu sa platesc iar creditul . va multumesc in speranta ca imi ve-ti raspunde. Citează Răspunde | |
|
|
|
11-06-2016 |
| Buna ziua, va trebui sa faceti o noua contestatie la executare incadrandu-va in cele 15 zile de la momentul popririi veniturilor. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
13-06-2016 |
 | Stefania rac Vizitator |
| Am uitat sa specific in februarie am facut contestatia si in mai la sf sa pronuntat iar in iunie am primit hotararea bani la munca imi opreste de trei luni nu mai am la ce sa fac contestatie | |
|
|
|
15-06-2016 |
 | Gabrielaalexandraraducanu Vizitator |
| Va multumesc pentru raspuns . Mai am o intrebare : atata timp cat dosarul este inca pe rol , deci penalitatile nu sunt stabilite cu exactitate , cum pot solicita in instanta sa achit intai debitul ca sa nu mi se mai calculeze penalitati si ulterior cand va fi data hotararea sa achit si penalitatile ? Pentru ca am fost sa achit si ei vor sa-mi incaseze intai penalitatile . | |
|
|
|
04-07-2023 |
 | Elena Vizitator |
| Buna ziua, va rog daca e posibil sa ma ajutati cu un raspuns,:asociatia de proprietari m-a dat in tribunal pentru cheltuieli de intretinere si penalizari, ce a decis tribunalul am facut adica am achitat in totalitate suma pentru intretinere si o parte din penalizari, intrebare daca restul de penalizari ce a ramas se canceleaza dupa 2 Ani? Multumesc | |
|
|
|
04-07-2023 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| "daca restul de penalizari ce a ramas se canceleaza dupa 2 Ani" Nu. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |