Forum avocaţi > Civil

Succesiune. Hotărâre judecătorească definitivă

12-06-2016

Buna seara
După decesul tatălui am introdus succesiunea la judecatorie, este definitivă
Tatăl meu inainte sa moară a facut cu fratii lui succesiunea după părinții lor. Acum eu fiind mostenitoarea, chiar daca am pe hartie de ex 2500 m.p de teren intravilan, in realitate îmi revine cu 700 m.p mai putin deoarece fratele tatălui si.a vândut partea lui iar in cadastru cumpărătorul a introdus si cei 700 m ai mei
In registru agricol figurez cu cei 2500 m, plătesc impozit...dar cu toate astea din teren sunt luati cei 700 m.
Nu stiu ce "măgarii " a facut unchiul meu dar ce pot face pt a recupera acel teren luat? S.a facut gard pe terenul meu, a scos toți pomii si a arat terenul spunând ca e al lui
Acel teren este trecut in prima hotărâre judecătorească de succesiune facut între tata si fratii lui, rămasă definitivă, iar după acea hotărâre s.a facut alta tot definitivă pe numele meu.
Sunt proprietara pe hartie dar nu si in realitate. Ce se poate face?
Va multumesc
Răspunde
 22-06-2016
Iasi
0741905430
office@avocatiasi.eu
www.avocatiasi.eu
Facebook
Daca aveti acte de proprietate asupra terenului si nu detineti posesia, puteti formula o actiune in instanta de revendicare a terenului împotriva unchiului. In cadrul dosarului trebuie să se facă o expertiză unde se va analiza cine ce detine si ce acte are fiecare.

Garantam seriozitate, profesionalism si confidentialitate in reprezentare/asistenta/consultanta juridica. Contact : 0741905430*, email: office@avocatiasi.eu
Răspunde
 22-06-2016

Multumesc pt sfat
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.