|
13-06-2016 |
 | Frigioiu gica Vizitator |
| Bună ziua ! Fiul meu momentan este privat de libertate si vrem să vindem masina proprietate cu nr.de Germania. Cum procedăm pentru radiere. Masina se află acum in Italia. Mulțumesc ! | |
|
|
|
13-06-2016 |
| Daca are numere de Germania, inseamna ca nu este inmatriculata in Romania. Deci nu aveti ce sa radiati in Romania. Va trebui sa o radiati din Germania si sa o inmatriculati in Romania, apoi o veti putea vinde in mod legal in Romania. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
13-06-2016 |
| Cred că nu am fost destul de explicită.Fiul meu este în Italia , si restul familiei. Masina vrem să o vindem acolo. Problema e cum facem radierea fără el. | |
|
|
|
13-06-2016 |
| Bun si, masina este inmatriculata in Romania???? ... daca are numere de Germania, n-as prea crede! In acest caz, va intereseaza procedurile si legislatia Italiana. Contactati un avocat de acolo! | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
13-06-2016 |
| Deci in concluzie ne interesează dacă se poate face radierea în lipsa proprietarului , ținând cont de cele arătate anterior.Masina este inmatriculata in Germania. | |
|
|
|
14-06-2016 |
| Probabil va trebui sa aveti o procura din partea proprietarului. Se aplica legile din Germania si nu din Romania. Sunt diferite. Contactati un avocat din Germania. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
14-06-2016 |
| |
|
|
12-09-2017 |
 | Mihaela Paducel Vizitator |
| Buna seara. Fostul meu prieten a vandut masina ce era inregistrata pe numele meu, spunandu-mi ca cel care a cumparato va veni lunar si imi va da bani sa platesc impozitul. Din pacate nu a mai venit. Nu stiu cine este si de unde sa il iau. Nici pe fostul meu prieten nu stiu de unde sa il iau. De la politie am dovada ca masina nu figureaza si nu a figurat pe numele meu niciodata. Cum procedez sa o scot de la taxe si impozite in conditiile in care nu am nici un act si nici nu dau de cel la care este masina acum? Multumesc | |
|
|
|
12-09-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Mihaela Paducel a scris pe 12-09-2017: Buna seara. Fostul meu prieten a vandut masina ce era inregistrata pe numele meu, spunandu-mi ca cel care a cumparato va veni lunar si imi va da bani sa platesc impozitul. Din pacate nu a mai venit. Nu stiu cine este si de unde sa il iau. Nici pe fostul meu prieten nu stiu de unde sa il iau. De la politie am dovada ca masina nu figureaza si nu a figurat pe numele meu niciodata. Cum procedez sa o scot de la taxe si impozite in conditiile in care nu am nici un act si nici nu dau de cel la care este masina acum? Multumesc Buna ziua, Daca masina nu figureaza si nu a figurat niciodata pe numele dvs., nu imi este clar cum a ajuns sa fie inregistrata la finante pe numele dvs. In aceasta situatie, ar trebui sa obtineti de la Politie o adeverinta din care sa rezulte ca masina nu a fost niciodata pe numele dvs. si sa fiti radiata. Daca nu puteti realiza aceasta procedura, probabil va trebui sa obtineti decizia de impunere de la finante si sa o contestati in procedura contenciosului administrativ. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
29-01-2018 |
 | Mihaela Vizitator |
| Mă scuzați că va răspund atât de târziu. Mulțumesc de sfat. Am de la politie dovada că la ei mașina nu apare pe numele meu. Din motive de confidențialitate bănuiesc, nu au vrut să îmi spună pe numele cui apare. Asta că sa reușesc să dau de respectivul. Am fost cu acea dovada de la politie la taxe și impozite. Doamna de acolo mi-a spus că nu este suficientă dovada aceasta pentru a mă radia. Ci trebuie actele mașinii și apoi radierea propriu zisa. | |
|
|
|
25-04-2018 |
 | Mihai carol Vizitator |
| buna si eu am aceeasi problema in timisoara la finante m-i se spune sa radiez masina de la politie as dori sa stiu daca e posibil sau acest stat de nedrept ma obliga pentru o greseala sa platesc impozit pe un bun pe care nu il detin.multumesc | |
|
|
|
15-09-2020 |
 | Marcel Vizitator |
| Buna ziua, acum multi ani am cumparat o masina, am facut act de vanzare cumparare cu proprietarul, in baza acelui act masina figureaza pe numele meu la directia de finante insa nu am facut inmatricularea asa ca ca politie figureaza pe numele proprietarului de la care am cumparato. Dupa ceva timp am vandut masina si din neglijenta nu am facut act de vanzare cumparare cu persoana care a cumparato si i-am dat si toate actele masinii. In prezent eu trebuie sa ii platesc impozitul iar de acea persoana nu mai stiu nimic, nici cum o cheama nici daca mai are masina sau daca macar mai exista masina fizic. As vrea sa stiu daca in situatia de fata pot rezolva ceva adica sa scap de ea de la financiar si cum ar trebui sa procedez | |
|
|
|
15-09-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Marcel a scris pe 15-09-2020: Buna ziua, acum multi ani am cumparat o masina, am facut act de vanzare cumparare cu proprietarul, in baza acelui act masina figureaza pe numele meu la directia de finante insa nu am facut inmatricularea asa ca ca politie figureaza pe numele proprietarului de la care am cumparato. Dupa ceva timp am vandut masina si din neglijenta nu am facut act de vanzare cumparare cu persoana care a cumparato si i-am dat si toate actele masinii. In prezent eu trebuie sa ii platesc impozitul iar de acea persoana nu mai stiu nimic, nici cum o cheama nici daca mai are masina sau daca macar mai exista masina fizic. As vrea sa stiu daca in situatia de fata pot rezolva ceva adica sa scap de ea de la financiar si cum ar trebui sa procedez Nu puteti radia fiscal un autoturism fara un contract de vanzare-cumparare. Incercati sa identificati actualul proprietar pentru a intocmi un contract de vanzare-cumparare, in caz contrar va trebui sa va adresati instantei. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |