Forum avocaţi > Civil

Sechestru pe masina dupa ce am formulat contestatie la executare

14-06-2016

Bună ziua. În urma unui credit scadent ( contract încheiat cu CETELEM pe perioada 2007-2012) șiI preluat de firma de recuperare SECAPITAL prin KRUK,, un executor judecătoresc a obținut încuvIințarea executării silite și mi-a instituit poprire pe salariu în luna mai 2016. Deja mi s-a oprit prima rată.
În data de 26 mai 2016 am formulat contestație la executare invocând prescripția extinctivă de 3 ani( art 2500 C cât și lipsa calității procesuale active a SECAPITAL conform deciziei nr 9/2016 ICCJ și art 82 și 84 din C proc civ.
Ieri, 13 iunie 2016, am primit proces verbal de sechestru asupra autoturismului. cu solicitarea ca în termen de 5 zile să predau maşina, cheile și actele la sediul executorului.Menționez că suma pentru care s-a instituit executarea silită este de 3000 lei.
Vă rog îndrumați-mă cum pot proceda pentru desființarea sechestrului pe mașină. ( Dacia Logan an fabricație 2006 pe persoana fizica) Este singura mașină deținută şi ce se întampla daca eu, fiind din Giurgiu nu merg la Bucuresti sa predau masina.Am o situatie financiara modesta, doi copii minori si fiecare leu conteaza pentru mine si familia mea
Mulțumesc din suflet !
Răspunde
 14-06-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Faptul ca ati formulat contestatie la executare, nu inseamna ca executarea se opreste. Trebuia sa solicitati si suspendarea executarii silite pana la judecarea contestatiei la executare.

Daca nu ati solicitat si suspendarea executarii, puteti solicita aceast lucru si acum, introducand o noua actiune cu acest obiect.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-06-2016
Vizitator
Pentru contestatia la executare mi s-a dat termen tocmai in septembrie. Cererea de suspendare a executarii se judeca cu celeritate ? Pentru ca până atnci sunt nevoit sa merg la serviciu eu si ssotia cu ce voi putea, la fel si copiii care merg la meditatie si cursuri . Multumesc !
Răspunde
 14-06-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Da. Asa ar trebui. Cel putin, teoretic, o cerere de suspendare trebuie sa se judece cu celeritate.
Acum ramane de vazut ce va decide instanta.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-06-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Formulati cerere de suspendare provizorie a executării. Veti fi obligat sa achitați o cauțiune. Daca nu aveti posibilitatea de a o achita atunci depuneti o cerere de ajutor public judiciar.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-06-2016
Vizitator
Nu pot cere suspendarea executarii prin ordonanta presedentiala? In felul acesta se judeca mai repede, avand in vedere ca mi s- a dat termen tocmai pe 22 septembrie 2016 ?
Multumesc.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.