Forum avocaţi > Civil

Taxe si impozite pe handicap

19-06-2016
Vizitator
Buna ziua,
Va rog sa ma scuzati ca va deranjez dar am ajuns intr-o situatie disperata ! Ma numesc Costea Constantin domiciliat in Marasesti ,jud.Vrancea si sunt persoana cu dizabilitati, grad GRAV (nu am picioare). Desi sunt scutit de taxe si impozite conform Legi 448 si 227, Primaria Marasesti,jud.Vrancea mi-a trimis instiintare de plata pe masina care este adaptata handicapului si pe casa in care locuiesc spunandu-mi ca, Guvernul este vinovat intrucat a dat o Ordonanta in care sotia handicapatului trebuie sa plateasca cota parte... daca la casa sotia este in acte, la masina sunt unic proprietar !
Va rog din suflet sa ma invatati ce trebuie sa fac intrucat impozitul este foarte mare si imi vor trimite poprire pe pensie. Am depus plangere si la Prefectura Vrancea care va reprezinta si nu am primit nici un raspuns. In speranta ca voi primi un raspuns cu ce trebuie sa fac, va multumesc anticipat !
Cu stima Costea Constantin
tel. 0772169933
Răspunde
 19-06-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Daca sunt bunurile comune, sunteti scutit doar dvs de 1/2 cat este cota prezumata de lege

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-06-2016
Vizitator
Stimata d-na Gabriela Gerber, va multumesc din tot sufletul pentru raspuns, totusi nu inteleg de ce nu-i trimite sotiei instiintari de plata ? Credeti ca instanta imi v-a da castig de cauza ? Daca la casa sotia este trecuta in acte, la masina sunt unic proprietar si o pot vinde fara acordul dansei ! Deci....
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.