Forum avocaţi > Civil

Taxa apel plangere impotriva incheierii de reexaminare Carte Funciara

22-06-2016

La notificarea in C.F. de catre executorul Judecatoresc pentru suma de 45000 lei, se face incheiere de reexaminare, se admite si se radiaza. La plangere impotriva acesteia Judecatoria anuleaza cererea. La apelul catre Tribunal se plateste vreo taxa de timbru judiciar?chiar daca la notificarea acesteia s-a platit taxa de inscriere a notificarii?
Răspunde
 29-06-2016

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Taxele C.F. sunt diferite de onorariile executorului si sunt diferite de taxele judiciare de timbre care sa platesc la fond, respective apel si alte cai de atac. Taxa judiciara de timbru pentru apel este jumatate din taxa judiciara de timbru de la fond. Vedeti ca s-ar putea ca cei 45.000 lei sa contina si onorariul executorului. On executorului se plateste pe dos de executare nu pe cai de atac in instanta.
Legea nr. 188/2000 privind executorii judecătorești,
republicată, cu modificările și completările ulterioare (inclusiv cu cele aduse prin Legea nr. 138/2014 pentru modificarea şi completarea Legii nr.134/2010 privind Codul de procedură civilă, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative conexe)

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-06-2016
Vizitator
Multumesc. Pot spune ca speta mea e cel putin ciudata. Suma mea de recuperat este 10.000 Eur la care executorul a adaugat 4.400 lei. Notificarea a fost facuta in CF. dar persoana face contestatie la executarea silita imobiliara, se respinge si ramane definitiva. Intre timp persoana face plangere la CF,se admite si registratorul sef radiaza notificarea.Incersc sa aflu care este temeiul radierii notificarii prentru ca nu mi s-a comunicat nici in prima instanta,la plangerea impotriva acesteia, iar daca motivul este ca nu am platit taxa de timbru, sincer mie NU mi s-a comunicat ABSOLUT nimic, iar eu am facut apel doar din ceea ce am vazut pe PORTALUL M.J. Trebuie sa ma agat disperat doar de aceasta notificare, pentru ca altceva nu am de facut. Cu respect, multumesc.
Răspunde
 29-06-2016

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Nu prea inteleg atunci cine a facut Apelul. Daca dvs si nu vi s-a comunicat, atunci cereti comunicarea Sentintei. Comunicarea sentintei se poate cere in orice moment. Ideea e ca in dosar sa aveti adresa corecta.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.