Forum avocaţi > Civil

Abuzuri

24-06-2016

Buna ziua.

Andreea este numele meu si as dori , daca se poate , o informare .

Dar prima data , as dori sa va spun povestea mea.

Sunt arbitru national in cadrul federatiei romane de polo pe apa si acum cateva zile , 7 presupun , am fost suspendata pt. neprezentare la un meci in cadrul unui turneu national desfasurat la Oradea.

Eu credeam ca am un anumit meci in acea zi , am gresit si de atunci trag ponoasele unei greseli minore. S-a creat un exces de zel in jurul meu cat si in adrul turneului , suspendarea fiind doar pe parcursul acelui turneu.

Pe data de 30 iunie ar trebui sa fie returul la acest turneu unde ar fi trebuit sa particip si eu ! Astazi am aflat ca nu voi participa , am ajuns sa fiu batjocorita si luata la misto de catre federatie iar suspendarea mea luata la Oradea a fost una telefonica , nu am primit nicio hartie , nici pe cat timp ar fi suspendarea , nici de catre cine a fost luata , nu stiu absolut nimic.

Delegatul de la acel turneu a primit un telefon , i s-a comunicat sa ma suspende si asta a fost tot...

Logic ar fi sa primesc o foaie , sa vad cine doreste suspendarea mea , semnatura dansului sau forului care a decis , durata suspendarii si de ce... Semnata de mine ca sunt de acord cu lucrurile scrise in acea foaie ...

Nu este prima oara cand se fac asemenea abuzuri de catre distinsii nostri federali iar daca nu i-a cineva masuri , isi vor face de cap iar si iar si iar si nu se mai poate.

As dori sa stiu , unde sa caut , ce sa fac , ca sa aflu cum se dau suspendarile , ce temei legal au , unde pot gasi un regulament de ordine interioara unde sunt scrise aceste treburi, daca exista... Daca scrie undeva : suspendarea unui arbitru se face de catre , arbitrul ia la cunostinta prin semnarea unei hartii , etc ...

Vreau sa ii dau in judecata pt ruinarea imaginii mele ca si arbitru , ca si om , consider ca se fac abuzuri si trafic de influenta , pentru ca este greu unui subaltern sa salveze pe cineva daca a primit ordin de sus...

VA ROG AJUTATI-MA !!!

O SEARA BUNA!!!
Răspunde
 28-06-2016

Bacău
0745412603 (Doar pt. programări)
andreea_marca@yahoo.com
În primul rând, pentru a putea acționa în judecată Federația trebuie sa aveți un răspuns oficial al acesteia , iar din câte relatați mai sus, răspunsul lipsește. Opinia mea este sa trimiteți o notificare ( o adresa) în care sa solicitați informații privind suspendarea d-voastră. Ulterior, pe baza răspunsului oficial, în scris ( ar trebui să vă răspundă în maxim 30 de zile calendaristice), în funcție de motivele invocate de Federație, puteți sa începeți demersurile legale.

Avocat Andreea Marca - Baroul Bacău

Tel. 0745412603*
email: andreea_marca@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.