| Buna ziua.Am un contract de intretinere pentru o persoana vaduva, de 86 de ani,in urma caruia noi ne ocupam de asigurarea hranei zilnice,a medicamentelor,plata utilitatilor,curent,gaz,telefon,televizor,lemne de foc ,lucram pamantul din jurul casei,ce e in contract desigur,precum si reparatii curente la casa si anexe gospodaresti.Ulterior si-a dat consimtamantul in fata unui notar pentru ca noi sa putem executa oprice lucrari de constructii noi,cat si reparatii capitale la casa de locuit cum ar fi schimbarea invelitorii,tencuieli interioare si exterioare precum si consolidari.Ulterior nu mai accepta sa construim nimic,desi am scos autorizatiile necesare si am avansat cu constructia UNOR anexe gospodaresti,asta deoarece s-a impacat cu singura nepoata pe care o are fiind si singura mosteniutoare a bunurilor acestei persoane in varsta,si doreste sa strice actele ca sa o poata repune in drepturi pe nepoata sa.Problema e ca de cateva zile se incuie in casa,la ora cand trebuie sa-i ducem mancarea,lasa cheia in usa si deci nu putem intra,si a scos din priza cablul de curent ce alimenteaza aparatele cu care execut lucrarile de constructie din gospodarie.Pot intra in casa si sa ma conectez la tablou cu un cablu pe care el sa nu-l poata deconecta,sau imi trebuie acceptul uzufructuarului??? |
|