Forum avocaţi > Civil

Cheltuieli de judecata intr-un proces de granituire.

29-06-2016
Vizitator
Buna seara.Problema care o am este aceea ca intr-un proces de granituire a doua proprietati invecinate, hotarirea a fost de respingere a actiunii pt motivul autoritatii lucrului judecat acesta facind obiectul unui proces cu 11 ani anteriori dar a carui hotarire de construire a gardului despartitor nu s-a materializat. Faptul ca hotarirea este cea pe care am enuntat-o mai sus,inseamna ca piritul a cistigat procesul sau ca este un"time out"raminind asa cum a hotarit prima instanta? Partea intimata a cerut recuperarea cheltuielilor de judecata,in speta onorariul avocatului,de la reclamant.Cum se face repartizarea acestor cheltuieli in cazul respectiv. Multumesc pentru raspuns.
Răspunde
 29-06-2016

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Precizati va rog nr. de dosar pentru ca din textul dvs. nu este nimic clar pentru a va da un raspuns concludent. Probabil pentru dvs ce ati scris este foarte clar dar noi nestiind detalii cui, cand, in ce dosar si faza procesuala a dosarului s-au acordat nu avem cum sa va dam un raspuns clar.
Plus ca daca ati avut avocat in dosarele respective ar trebui sa va fi raspuns daca I-ati pus o asemenea intrebare.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-06-2016
Iasi
0741905430
office@avocatiasi.eu
www.avocatiasi.eu
Facebook
Se va executa prima hotarare (cea de acum 11 ani).
Cheltuielile de judecata se vor achita de catre reclamant (va trebui sa_i plateasca pârâtului onorariul de avocat trecut in sentinta)

Garantam seriozitate, profesionalism si confidentialitate in reprezentare/asistenta/consultanta juridica. Contact : 0741905430*, email: office@avocatiasi.eu
Răspunde
 29-06-2016
Vizitator
Buna seara.
Va multumesc pentru interesul acordat si pentru informatiile utile pe care m-i le-ati dat.
Cu stima,
Sandu Teodorescu.
Răspunde
 04-05-2018
Vizitator
Buna ziua,

va rog sa imi raspundeti la cateva nelamuriri :1) Vecinul meu si-a ridicat acum 4 ani un gard fara sa lase cei 60 cm, intre proprietati. Gardul este compact din lemn .Intreb daca inaltimea e reglementara.Din interiorul curtii lui gardul are 2 m. pt.ca a inaltat curtea cu pamant.2)Gaedul este cu fata spre locuinta lui si partea cu stalpii este spre gradina mea. Exista vreo reglementae privind asezarea gardului ? 4) Acum a ttras o teava in partea dinspre mine a gardului cand eu eram plecata .Deci a intrat fara acordul meu.in gradina.Are dreptul sa puna pe gard fire de curent , tevi pe partea gradinii mele ? 5)Are o filigorie a carui acoperis depaseste gardul lui si apa de ploaie cade in radina mea P. S. Gardul este ridicat inaintea Noului Cod Penal 2016.Se aplica prevederile noului Cod Penal in aceasta situatie ? Va multumesc !
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.