Forum avocaţi > Civil

Prejudiciere imagine

02-07-2016
Vizitator
Sunt Remus ,tatal lui Răzvan Costinel,Constantin,mi a botezat unul dintre copii în anul 2008 pe 13 ianuarie.Traiesc o dramă ,am doi copii unul de nouă ani și unul de 3 ani,sunt bolnav nu am ce sa la copii de mâncare,nu am servici,traiesc într o cameră de cămin,4 persoane în 18mp. In anul 2009 am dat tatălui lui Răzvan 5000 de euro + 10000 roni.De 7 ani de zile ma rog de el să îmi dea banii înapoi.Acesta mă păcălește ca îmi trimite diferite sume 15000 de roni,5000 de roni ,,Ai cuvântul meu de onoare ca îți trimit banii '' ,ceea ce nu s a întâmplat.Ultima data mi a trimis 500 de lei de Paste.Si a dat cuvântul de onoare de 6-7 ori dar nu a reușit să mi trimită banii.O să mă întrebați ce strică copii lui.Tatal lui spune că acesta i a dat lui Răzvan 4-5 MII de euro când acesta și a luat garsoniera ,mie nu mi a dat atâția bani.Poate aveam si eu alta casa dacă îmi dădea toți banii si nu avea Răzvan garsonieră.Si ca ii da surorii lui 1500 de roni ca să îi plătească facultatea de psihologie.Ba spune că l a operat pe Răzvan de splină,sau pe sora la coloana.Intr una dintre discuții,,nasule ii spun: Pune mâna pe Biblie si Jura ca nu mai dai niciun ban copiilor tăi până nu îmi plătești datoria către mine,el zice că nu vrea.Sa aiba copii lui un fior pe șină spinării când primesc un leu de la tatăl lor ca acela este al meu și al copiilor mei''. Sunt disperat ,nu am ce da la copii de mâncare,va rog ajutați mă ,mă zice ti le dumneavoastră copiilor ca poate îl vor face pe acesta să îmi dea banii înapoi.Ma întreabă lumea pe stradă de ce nu iti da banii toți cum i ai dat tu si îți trimite 500 lei la 3-4 luni când își aduce el aminte.Are o lucrare din luna octombrie la calea ferată unde câștigă foarte bine,dar nu vrea să îmi trimită banii,nu stiu ce gândește el,ma păcălește în continuu. Mai zice ti le dumneavoastră copiilor. Mulțumesc pentru ajutor și aștept răspuns.considerati ca daca il trimit altor persoane ii prejudiciez imaginea cuiva? Acesta putând să mă dea în judecată și să mi ceara bani pentru asta ?
Răspunde
 15-07-2016
Bucuresti
0744900820 (Doar pt. programări)
Problema este sensibilă, depinde în ce surse de informare l-ați "denigrat"!

După 7 ani în care ați acționat pe calea justiției, atitudinea dvs. se poate interpreta în fel și chip.

Ați semnat ceva, contract de împrumut? Dar chitanțe de restituire sporadică a unor sume după toane?
Sigur că sunteți disperat și ca să aveți totuși ceva la mână, o soluție este să îl convingeți să semnați un angajament de plată, cu luarea în considerare a unor eventuale compensări.
De preferat este ca acesta să fie făcut la notar.

Din păcate o eventuală judecată este prescrisă, trebuia cerută în primii 3 ani de la data împrumutului.

Ar mai fi calea plângerii penale, însă va fi greu de dovedit situația premisă și situațiile intermediare care au condus la actualele consecințe.

Abține-ți-vă să publicați această poveste cu arătarea datelor de identificare - nume complet și altele - care ar putea conduce publicul la identificarea cu exactitate a persoanei.

Postarea cazului dvs. în acest site nu reprezintă o situație premisă pentru un proces de daune pentru defăimare!

Avocat Serni Viviana-Carmen,
experiență 10 ani de avocatură în drept penal, civil, muncii, mărci, CEDO
Oraș principal de activitate -București, dar lucrez și în țară!
0744900820
carmenvivianaserni@gmail.com
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.