Sunt Remus ,tatal lui Răzvan Costinel,Constantin,mi a botezat unul dintre copii în anul 2008 pe 13 ianuarie.Traiesc o dramă ,am doi copii unul de nouă ani și unul de 3 ani,sunt bolnav nu am ce sa la copii de mâncare,nu am servici,traiesc într o cameră de cămin,4 persoane în 18mp. In anul 2009 am dat tatălui lui Răzvan 5000 de euro + 10000 roni.De 7 ani de zile ma rog de el să îmi dea banii înapoi.Acesta mă păcălește ca îmi trimite diferite sume 15000 de roni,5000 de roni ,,Ai cuvântul meu de onoare ca îți trimit banii '' ,ceea ce nu s a întâmplat.Ultima data mi a trimis 500 de lei de Paste.Si a dat cuvântul de onoare de 6-7 ori dar nu a reușit să mi trimită banii.O să mă întrebați ce strică copii lui.Tatal lui spune că acesta i a dat lui Răzvan 4-5 MII de euro când acesta și a luat garsoniera ,mie nu mi a dat atâția bani.Poate aveam si eu alta casa dacă îmi dădea toți banii si nu avea Răzvan garsonieră.Si ca ii da surorii lui 1500 de roni ca să îi plătească facultatea de psihologie.Ba spune că l a operat pe Răzvan de splină,sau pe sora la coloana.Intr una dintre discuții,,nasule ii spun: Pune mâna pe Biblie si Jura ca nu mai dai niciun ban copiilor tăi până nu îmi plătești datoria către mine,el zice că nu vrea.Sa aiba copii lui un fior pe șină spinării când primesc un leu de la tatăl lor ca acela este al meu și al copiilor mei''. Sunt disperat ,nu am ce da la copii de mâncare,va rog ajutați mă ,mă zice ti le dumneavoastră copiilor ca poate îl vor face pe acesta să îmi dea banii înapoi.Ma întreabă lumea pe stradă de ce nu iti da banii toți cum i ai dat tu si îți trimite 500 lei la 3-4 luni când își aduce el aminte.Are o lucrare din luna octombrie la calea ferată unde câștigă foarte bine,dar nu vrea să îmi trimită banii,nu stiu ce gândește el,ma păcălește în continuu. Mai zice ti le dumneavoastră copiilor. Mulțumesc pentru ajutor și aștept răspuns.considerati ca daca il trimit altor persoane ii prejudiciez imaginea cuiva? Acesta putând să mă dea în judecată și să mi ceara bani pentru asta ? |
|