Forum avocaţi > Civil

Bun comun

04-07-2016
Vizitator
Buna ziua.Impreuna cu sotia mea am achizitionat un auto Logan,care a fost sechestrat in urma unui credit pe care sotia mea l a facut inainte de casatorie si pe care nu l a mai putut achita.Eu am trimis actele care demonstreaza ca suntem casatoriti,dar ei mi au spus ca masina nu este bun comun,pentru ca la primarie nu este trecuta decat ea.Eu nu am putut sa ma inscriu in actul de la primarie pt ca in momentul inscrierii masinii nu aveam buletin.Ce pot face ?
Răspunde
 05-07-2016
Iasi
0741905430
office@avocatiasi.eu
www.avocatiasi.eu
Facebook
Daca este pus sechestru nu inseamna ca-l poate si vinde.Daca vor incerca vanzarea atunci puteti face contestatie la executare si sa demonstrati ca masina este bun comun.

Garantam seriozitate, profesionalism si confidentialitate in reprezentare/asistenta/consultanta juridica. Contact : 0741905430*, email: office@avocatiasi.eu
Răspunde
 06-07-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Puteti contesta in instanță sechestrul daca mai sunteti in termen, demonstrând ca e vb de un bun comun si care nu poate fi sechestrat in totalitate pt o datorie proprie dinaintea căsătoriei.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.