Forum avocaţi > Civil

Fantana secata transformata in fosa septica

06-07-2016
Vizitator
Buna ziua. As dori sa stiu daca o veche fantana secata de 20-25 de ani, cu pereti din tuburi de ciment si cu o adancime de 20 m poate fi transformata in fosa septica?
Multumesc
Răspunde
 12-07-2016

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Fantana este pe domeniul public? Daca DA, atunci nu puteti. Daca nu este pe domeniul public si este in curtea dvs facuta de parintii sau bunicii dvs atunci nu adresati aici intrebarea, Un constructor este mai in masura sa va raspunda.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-07-2016
Vizitator
Fantana secata se afla pe domeniul privat. Intreb daca legal am voie sa o folosesc ca si fosa septica si daca Garda de Mediu sau oricine altcineva ma poate amenda pentru folosirea ei in alt scop. Mulțumesc
Răspunde
 13-07-2016

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Daca este pe domeniul privat Garda de Mediu nu are ce cauta pe domeniul dvs atata timp cat nu sunteti societate si livrati produse alimentare catre populatie. Daca sunteti societate adresativa Garzii de mediu pentru a va da avizul de desfiintare si transformare a acelei fantani.
Daca sunteti pers fizica si terenul apartine unei pers fizice faceti ce vreti in gradina dvs. cu atat mai mult cu cat pp ca aveti autorizatie de constructive sau modificare sau imbunatatirea a imobilului.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-07-2016
Vizitator
sunt persoana fizica si vroiam sa stiu daca pot transforma fantana secata in put de deversare a apelor reziduale domestice. Multumesc pentru informatii
Răspunde
 09-11-2020
Vizitator
Buna ziua, sant din Puiesti, Buzau, adresez aceeasi intrebare, fiti va rog frumos amabil, am fantana veche de peste 40ani,a secat din pacate, in curte proprie, si as dori sa o transform in fosa septica pana se sap canalizarile, voi fi sanctionat de sanipid, de garda de mediu, sau alte institutii daca fantana va deveni fosa septica? subliniez, un tub il voi umple cu beton, deci ii torn fund! Va multumesc anticipat.
Răspunde
 09-11-2020

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Va recomand calduros ca va adresati in scris Garzii de mediu Buzau si Apelor Romane si sa puneti aceasta intrebare, chiar daca credeti ca pe terenul dvs, proprietate faceti ce doriti. Nu este asa. Eu stiu ca este infractiune, lucrarea fiind facuta de panza freatica si pe care o contaminati cu fecale.
In plus, nu este suficient sa betonati doar fundul fantanii. O fosa trebuie betonata integral. Din pacate, normativele de mediu sunt dispersate in legislatie si sunt foarte multe comune cu alte altor institutii.
Nu va apucati de lucru pana nu primiti un raspuns oficial scris.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.