Forum avocaţi > Civil

Contract vanzare-cumparare casa

12-07-2016
Vizitator
buna ziua. as dori un sfat in urmatoarea problema. am vandut un imobil, casa de vacanta de 15 ani vechime, plus teren aferent. cumparatorul a venit a vazut casa, de mai multe ori, am negociat pretul, am incheiat tranzactia. acum, cumparatorul a inceput renovarile si a sesizat "nereguli" in ceea ce priveste peretii, cum ca in contract s-ar fi stipulat casa de caramida, dar casa este caramida si boltari(=caramida din beton conform defiinitiei date de constructori), ca sub dusumea s-a gasit mucegai. acum mi se cere sa returnez jumatate din valoarea casei, pe motiv ca nu este asa cum s-a discutat in NEGOCIERE, nu in contract. ce temei legal ar avea cumparatorul sa imi ceara banii? multumesc.
Răspunde
 13-07-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Cam are!!!
Pe vicii ascunse. art.1707 cod civil.
Dar, daca va cheama in instanta, este indicat sa contactati de urgenta un avocat pentru a va putea face apararile cum trebuie.
Astfel de actiuni, trebuie de la inceput duse strict juridic, deoarece riscati foarte mult: ulterior nu veti mai putea invoca anumite aspecte, daca momentul depunerii intampinarii a trecut.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-07-2016
Vizitator
Car3men a scris pe 13-07-2016:
Cam are!!!

Astfel de actiuni, trebuie de la inceput duse strict juridic, deoarece riscati foarte mult: ulterior nu veti mai putea invoca anumite aspecte, daca momentul depunerii intampinarii a trecut.

puteti explica mai pe larg, va rog. adica ce inseamna strict juridic? ce anume risc? ce aspecte as putea invoca? momentul depunerii intampinarii?? ce inseamna asta?

va dau cateva detalii.
casa a fost cumparata de mai bine de o luna. cumparatorul a avut timp o luna sa isi aduca experti. a vazut el personal casa de cateva ori. 2-3 ori pana sa se incheie contractul.
eu nu aveam de unde sa stiu la momentul vanzarii ca sub dusumea este mucegai.
caramida asa cum am spus initial, este de multe feluri bca, beton, sticla, fonta....

punanadu-va la dispozitie aceste detalii, v-as fi recunoscator daca m- ati putea lamuri.
multumesc
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.