|
16-07-2016 |
 | Andrei marian Vizitator |
| Buna ziua va rog un sfat in 1975 bunicul a decedat find el a avut 2 copii el a avut propietate 2000 mp.in 1991 matusa mea a obtinut un titlu de propietate pe numele bunicului dintre care apare si ea cu numele find fica lui dar nu sa facut succeseunea in 1994 matusa a vandut acel teren dar numai retine ce fel de acte sa facut pe vremea acea pt.ca are 76 ani acum 1 an actualul propietar a venit la matusa sa o cheme sa semneze ceva si ca Ii mai da niste banuti dar matusa la refuzat si atunci ea spus lasa ca cand osa mori osa rezolv si a plecat Va rog da ca se poate da un raspuns pt.ce a vrut actuoalul propietar sa o duca la notar ? cum se poate verifica ce acte sa facut pe vremea acea cand la vandut ? va multumesc cu mult respecet | |
|
|
|
16-07-2016 |
| Buna ziua, puteti verifica ce acte a facut matusa, facand demersuri la Camera Notarilor Publici, la Primarie, la Oficiul de cadastru. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
16-07-2016 |
| Va multumesc da ca se poate pt.ce a vrut actuoalul propietar sa o duca la notar pe matusa ? va multumesc | |
|
|
|
16-07-2016 |
| Teoretic la notar te duci atunci cand vrei sa faci niste acte: vanzare, cumparare, mostenire, legalizare, etc... Practic: ramane sa il intrebati direct pe proprietar! | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
16-07-2016 |
| Va multumes succeseunea nu sa facut de pe urma bunicului si intrebarea mea detin un certificat de mostenitor depe urma tatalui meu pe actuoalul propietar se poate sal actionez in istanta pt.a obtine partea tatalui meu din teren care ise cuvenea ? va multumesc cu mult respect | |
|
|
|
18-07-2016 |
| Andrei Marian a scris pe 16-07-2016: Va multumes succeseunea nu sa facut de pe urma bunicului si intrebarea mea detin un certificat de mostenitor depe urma tatalui meu pe actuoalul propietar se poate sal actionez in istanta pt.a obtine partea tatalui meu din teren care ise cuvenea ? va multumesc cu mult respect Va rog sa ma undrumati da ca masa succesorala nu a fost facuta se poate merge la notar pt a dezbate masa succesorala pt a imi revenii partea tatalui meu care ise cuvenea din teren Va astept safatul va multumesc cu mult respect | |
|
|
|
18-07-2016 |
| Buna ziua va rog sa ma indrumatii am obtinut titlu de propietate al bunicului dintrecare e treuta si matusa mea in acest titlu am vazut pe acest titlu ca in realitate sant trecute 3 hec extravilan si 2000mp intravilan am verificat la notar dar succeseunea nu a fost facuta si intrebarea mea cum a fost vandute aceste terenuri in 1994 da ca masa succesorala nu a fost facuta ? de pe urma tatalui meu detin un certificat de mostenitor Va rog sa ma indrumati ce trebuie facut sa obtin partea din teren care ise cuvenea tatalui meu ? Va multumesc cu mult respect | |
|
|
|
19-07-2016 |
| Se poate da un raspuns la intrebarea de mai sus ? Multumesc | |
|
|
|
19-07-2016 |
 | Diana Vizitator |
| @Andrei marian Daca succesiunea nu este facuta, te duci la notar si dezbati succesiunea. Simplu, mai greu s-ar putea sa fie sa obtii actele necesare.. vorbeste cu notarul | |
|
|
|
19-07-2016 |
| Va multumesc foarte mult pt.sfat | |
|
|
|
21-07-2016 |
| Buna ziua revin la intrebarea de mai sus am ajuns la notar pt.dezbaterea succeseunii am arata titlu de propietate al bunicului care apare si matusa mea pe acel titlu ca fica dar notarul ma indrumat sa fac cadastru si du pa terminarea cadastrului mi sa spus sa vin cu matusa sami faca donatie sau V.C.Si antrebarea cum sa fac cadastrul da ca succeseunea nu a fost facuta ? Va multumesc | |
|
|
|
21-07-2016 |
 | Diana Vizitator |
| Succesiunea se poate dezbate fara cadastru. Chiar nu cred ca v-a spus un notar asa ceva. Daca intr-adevar ati intalnit un asemenea specimen, mergeti urgent la alt notar ca puteti face succesiunea la orice notariat din localitatea unde a decedat bunicul.. | |
|
|
|
21-07-2016 |
| Va mutumesc dar notarul mea spus ca pe titlu de prpietate apare si matusa si ca bunicul da ca a decedat din start matusa e propietar va rog sa ma sfatuiti va multumesc cu mult respect | |
|
|
|
23-07-2016 |
| Se poate da un raspuns corect ? | |
|
|
|
26-07-2016 |
| Andrei Marian a scris pe 21-07-2016: Va mutumesc dar notarul mea spus ca pe titlu de prpietate apare si matusa si ca bunicul da ca a decedat din start matusa e propietar va rog sa ma sfatuiti va multumesc cu mult respect Se poate da un respuns la Intrebarea de mai sus Multumes | |
|
|
|
27-07-2016 |
| Succesori bunicului dvs sunt sotul supravietuitor (daca mai este in viata) matusa, tatal dvs decedat si alti copii ai bunicului (daca exista), dupa care dvs si fratii dv pt mostenirea de pe tata. Mergeti la alt notar sa dezbateti mostenirea. | Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18) | |
|
|
|
|
27-07-2016 |
| Va mulyumesc f mult si o ultima Inrebare eu detin un certificat de mostenitor de pe urma tatalui meu ,Bunicul a avut 2 copii Matusa care are vasta de 76 de ani si tatal meu care a decedat In 1988 si intrebare Matusa mai are 2 copii e nevoie sa vina la notar Inpreuna cu matusa ? pt.a se face succeseunea ? mentionez ca succeseunea nu a fost facuta pana In prezent Va multumesc cu mult respect | |
|
|
|
28-07-2016 |
| Va rog sa mi dati un raspuns la intrebarea de mai sus Va multumesc | |
|
|
|
28-07-2016 |
| Andrei Marian a scris pe 27-07-2016: Va mulyumesc f mult si o ultima Inrebare eu detin un certificat de mostenitor de pe urma tatalui meu ,Bunicul a avut 2 copii Matusa care are vasta de 76 de ani si tatal meu care a decedat In 1988 si intrebare Matusa mai are 2 copii e nevoie sa vina la notar Inpreuna cu matusa ? pt.a se face succeseunea ? mentionez ca succeseunea nu a fost facuta pana In prezent Va multumesc cu mult respect Daca matusa traieste, atunci copii ei nu trebuie sa vina la notar. | Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18) | |
|
|
|
|
28-07-2016 |
| Andrei Marian a scris pe 16-07-2016: Va multumesc da ca se poate pt.ce a vrut actuoalul propietar sa o duca la notar pe matusa ? va multumesc Poate actul pe care l-a încheiat cu matușa dvs este un act sub semnătură privată. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |