Forum avocaţi > Civil

Rectificare Carte Funciara

18-07-2016

Buna seara! Va expun situatia mea: in anul 2013 mi se aproba un credit bancar integral pentru achizitionarea unei locuinte prin programul Prima casa. Apartamentul este situat la mansarda unui bloc de 4 etaje construit in anul 2010 cu acordul in fata unui notar a celei mai mari parti dintre locatari printre care si persoana despre care voi vorbi mai departe (fiecare primind 500 euro, antifonarea intregii cladirii , schimbarea intregii tamplarii cu termopane si alte servicii asa cum prevede contractul). In anul 2015 sunt data in judecata de locatarul, de meserie PREOT, de la etajul 2 prin care solicita "rectificarea Cartii Funciare in sensul inlaturarii dreptului meu de proprietate cu privire la planseul-terasa al respectivului imobil si inscrierea unui drept de folosinta cu privire la acesta". In luna iunie este respinsa cererea invocandu-se printre altele si motivul ca nu s-a facut dovada achitarii taxei judiciare de timbru de catre reclamant. In noiembrie 2015 reclamantul-preot continua actiunea in judecata. In iunie 2016 cererea este respinsa ca neintemeiata si obliga reclamantul la plata catre mine a unei sume partiale cu drept de apel in termen de 30 zile de la comunicare (la dosar au fost depuse toate chitantele de judecata). Din anumite discutii am inteles ca reclamantul fiind preot se impune parcurgerea unui anumit traseu catre Mitropolie. As dori sa imi spuneti cum trebuie sa procedez in continuare pentru recuperarea cheltuielilor mai ales ca preotul a comunicat verbal ca nu se va opri aici si ca va continua actiunea.
Va multumesc!
Răspunde
 19-07-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Nu aveti nicio procedură prealabilă demarării formalităților de recuperare. Doar va adresați unui executor si acesta va institui poprire pe venituri catre angajator, in acest caz mitropolia de care tine acel preot.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.