Forum avocaţi > Civil

Dintr-o incurcatura ma aleg cu dosar penal?

11-10-2013

Am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta . Acum ceva timp am vandut online 2 telefoane mobile , coletele fiind facute de mama mea pentru ca nu reuseam sa le impachetez . Cand au fost completate le-am incurcat , astfel ca am trimis telefonele invers . Una din cele 2 persoane , a mers la politie inainte de a lua legatura cu mine , mai apoi eu l-am cautat mi-am cerut scuze de incurcatura , iar el si-a retras plangerea si eu i-am trimis banii inapoi . Acum am inteles ca eu voi fii cercetat penal pentru tentativa de frauda . Se poate intampla asta avand in vedere ca nu exista o plangere si o parte pagubita ? Daca da , ce este de facut ? Care este pretul pe care ar trebui sa il platesc pentru inchirirea unui avocat [ spre exemplu dumneavoastra ] ? Va rog sa imi trimiteti un raspuns . Va multumesc anticipat . Cu toata stima si respectul cuvenit .
Răspunde
 16-10-2013

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Daca este vorba de "frauda" asa cum spuneti, atunci nu este obligatorie existente unei plangeri penale.

Avocatul nu se "inchiriaza" deoarece nu este un obiect!!!

Contactati un avocat, semnati un contract de asistenta juridica cu acesta. In contractul de asistenta juridica se stabileste si onorariul. Onorariul de avocat este diferit si se calculeaza in functie de complexitatea cauzei si de volumul de munca alocat rezolvarii situatiei dvs. Pentru a afla onorariul avocatial, este absolut necesar sa fie cunoscute mai multe detalii in legatura cu cauza dvs. Singura modalitate pentru a afla "cat va costa inchirierea unui avocat" este sa il contactati direct si asa veti afla.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.