O speţă , pe scurt , figurez ca girant pe un contract de imprumut bancar, obligat solidar şi indivizibil cu imprumutatul. durata contractului de imprumut a fost de 36 de luni, din 2004 cu scadenţă in 2007, Exista o clauză de declarare anticipata ascadentei la neplata a 3 rate consecutiv. In 2011 banca vinde , cred , creanta unei firme de recuperare care incheie o intelegere amiabilă cu imprumutatul din contractul initial , fără stinta mea,şi acum, la 5 ani de la intelegere, sunt executată silit de firma de recuperatori şi bancă. vă rog sa-mi raspundeţi la următoarele intrebări: - Datoria mea, in calitate de girant, nu s-a prescris? - Ce calitate mai are banca in proces de executare, daca a dat creanta firmei de recuperatori ? de ce apare in cererea de incuvintare a executării in calitate de creditor? - In raport cu firma de recuperare , cu ce drept imi instituie poprire pe salariu? Vă rog mult să-mi raspundeţi, de asemenea, daca are sens să depun contestaţie la executare , deoarece am primit instiintare deja de 4 zile şi tcele 15 zile trec repede. |
|