Forum avocaţi > Civil

Contestatie la o amenda de circulatie

25-07-2016
Vizitator
Buna ziua.Va rog sa ma lamuriti cu privire la o contestatie la o ameda .In toamna anului 2015 am luat o amenda pentru ca am parcat intr-un loc asa zis interzis ,dar care nu era semnalizat corespunzator fapt pe care la recunoscut si agentul constatator .Am depus o contestatie cu toate documentele plus taxa de timbru de 20ron.Mentionez ca sunt pensionar cu o pensie de 730 ron si la termenul fixat m-am prezentat in sala unde eram citat dar nu am inteles nimic in schimb am aflat ca pe langa ameda de 420 ron mai am de achitat 300ron cheltuieli de judecata.Am reusit cu mari sacrificii sa platesc amenda dar cheltuielile nu.Va rog sa-mi spuneti ce mi se poate intampla si in cat timp sunt obligat la acea plata pentru ca eu citisem ca in afara de taxa de timbru nu mai platesc nimic.Va multumesc
Răspunde
 26-07-2016

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Buna ziua. Daca ati fost obligat la cheltuieli de judecata (cu toate ca imi este de mirare ) plata acelor cheltuieli le platiti catre Directia Generala de Impozite si Taxe. La momentul la care o sa vreti sa platiti impozitul pe casa o sa va spuna ca pana nu platiti amenda nu platiti impozitul ( din 2016 intervenind in Codul Fiscal aceasta ordine de plata a creantelor)
Mi-e greu sa cred ca ati fost pus la plata cheltuielilor de judecata. Ce reprezinta acele cheltuieli? Din partea cui sunt? A cerut politia cheltuieli de judecata? La ce judecatorie s-a judecat?

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-07-2016
Vizitator
Va multumesc pentru raspunsul promt si profesionalism.procesul verbal a fost intoc.it de un politist local si este mentionat ca nu exista semn de stationare interzisa .La proces au fost prezentate pozele de la fata locului de catre un avocat (probabil al primariei Constanta) In locul unde s-a produs incidentul erau masini de interventie deoarece se filma si eu participam la acele filmari pentru a castiga un ban.Am fost indignat si crezand ca am castig de cauza am depus constestatia informandu-ma in prealabil de costuri si procedura deoarece avand o pensie de 730 ron nu-mi permiteam acea amenda.Am fost consternat de decizia tribunalului si am platit cei 420 ron dar nu si cheltuielile de judecata.Acum imi este teama sa nu apara alte penalitati sau cheltuieli nefiind familiarizat cu aceste lucruri si mai ales sa nu fiu executat silit.Va rog sa ma indrumati si inca o data va multumesc din inima.Cu respect ,un pensionar umilit din Romania
Răspunde
 27-07-2016

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Ca Sa pot Sa va day in rasping complete dati-mi numarul de dosar si cum va munitions ca sa pot vexes sentinta data pt a va putea explica vega coerent.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-07-2016
Vizitator
Dosar nr.24784/212/2015 Civil numele Dodu Ioan Silviu Hotarare civila nr.3060/2016 pronuntata la 09 .03 2016 de catre Judecatoria Constanta sectia civila. Va multumesc si care-i perioada de gratie ,mentionez inca o data ca amenda am platit-o dar cheltuielile de judecata nu. Pot interveni penalitati?
Răspunde
 28-07-2016

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Dodu Floricica Sanda a scris pe 27-07-2016:
Dosar nr.24784/212/2015 Civil numele Dodu Ioan Silviu Hotarare civila nr.3060/2016 pronuntata la 09 .03 2016 de catre Judecatoria Constanta sectia civila. Va multumesc si care-i perioada de gratie ,mentionez inca o data ca amenda am platit-o dar cheltuielile de judecata nu. Pot interveni penalitati?

Cheltuielile de 300 lei reprezintă onorariu de avocat. Păcat că nu ați apelat la cineva de specialitate deoarece aveați mari șanse să aveți câștig de cauză, în sensul că sancțiunea amenzii putea fi înlocuită cu sancțiunea avertisment.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.