Forum avocaţi > Civil

Problema minor

27-07-2016

Bunza-ziua,as dori sa va rog sa ma ajutati cu o problema putin mai complicata,deoarece cred ca nu sunt nici primul si nici ultimul care trece prin asa ceva,deci eu am o relatie cu o fata de un an de zile, aceasta a fost adoptata de la 7 ani de respectiva familie,problema este ca de cand sunt impreuna cu ea acestia nu sunt de acord ca eu sa am o relatie cu ea,am fost la respectivii,am discutat frumos cu ei ,dar degeaba,acestia au amenintato ca o va lasa la casa copilului daca nu se desparte de mine,am incercat sa-i explic ca e in joc viitorul ei ,si am incercat sa stam 2 zile despartiti ,dar nu am putut,ea tine mult la mine,si eu tin lafel de mult la ea,problema este ca am incercat pe toate caile pasnice sa ma inteleg cu parintii acesteia,le-am respectat toate conditiile dar degeaba,si acum de cand mam impacat cu ea ,vor sa incheie contractul cu ea si sa o dea la camin,ea are 17 ani,iar eu 18 ,ma intereseaza ce pot face ca sa o pot lua sa stea cu mine ,pentru ca ai mei nu o pot adopta deoarece tata este plecat in italia,iar eu nu doresc sa o las un an de zile la camin pentru ca este teroare acolo,varianata sa se impace cu respectivi se exclude deoarece acestia au distruso ,si o distrug in continuare psihic,va rog sa ma ajutati cu niste posibile solutii,Multumesc mult.
Răspunde
 27-07-2016
Vizitator
Buna ziua. Am doua probleme de pus in discutie.

Prima:
Parintii mei au cumparat in 1974 un imobil cu o chitanta de mana. De atunci pana in prezent au platit taxe, impozite si toate contractele(cablu, curent, etc) sunt pe numele lor. Vor sa faca acte oficiale pe imobil, dar vanzatorii si martorii care au semnat chitanta au decedat. Ce trebuie facut.
A doua:
Mama impreuna cu sora ei(care intre timp a decedat), au mostenit in baza legii 18/1991 un teren extravilan. Pana anul trecut a platit impozitul pe partea ei de teren, iar anul acesta a constatat ca tot terenul a trecut in posesia mostenitorilor surorii ei. Cum este posibil?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.