Dumitrescu Alexandru a scris pe 29-07-2016: buna ziua. am aflat acum ca sotia de care m-am despartit din 2005 a intentat divort si au fost deja 5 infatisari. eu sunt stabilit in germania. eu mi-am refacut viata si am doi copii. si ea si-a refacut viata si are un baiat care din cate mi-a zis ea e pe numele meu si la tata figurez tot eu. Cum pot face sa termin divortul cu ea si copilul sa nu fie al meu ci al tatalui biologic? tinand cont ca eu pana in vara anului viitor nu pot sa ajung in Romania. multumesc mult. Buna ziua, Avand in vedere faptul ca dvs. nu sunteti in tara, ar fi necesar sa contactati un avocat pentru ca acesta, in baza mandatului pe care i-l veti da, sa va reprezinte la instanta. Dupa finalizarea divortului, va trebui sa deschideti o noua actiune in tagada paternitatii. In caz contrar, veti fi obligat la plata pensiei de intretinere catre minor. |
In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com |
|
|