Forum avocaţi > Civil

Daune provocate de un service auto.

01-08-2016
Vizitator
Buna ziua si multumesc anticipat pentru timpul acordat. In continuare voi detalia cronologic faptele.

1. Vineri 29.07.2016 am plecat catre mare.

2. Pe drum am observat ca bateria masinii nu mai functioneaza.

3. Cand am ajuns in Constanta m-am oprit la un service de unde am achizitionat o baterie si am platit si montajul ei.

4. Cand o montau am observat la un moment dat cum au intors pozitia bateriei. Eu, nestiind ca a pune bornele invers poate cauza alte probleme, am plecat linistit.

5. Dupa cativa metri mi-am dat seama ca vitezometrul, indicatorul de temperatura al apei si ceasul care inregistreaza kilometrii parcursi nu functioneaza.

6. Am mers innapoi la service si persoana de acolo mi-a spus sa revin Sambata si ca imi schimba pe cheltuiala lui senzorii afectati.

7. Sambata cand am revenit, aceeasi persoana a spus ca nu are cum sa fie din vina lui si ca el refuza sa ma ajute in vreun fel.

8. Mentionez ca de la dansii nu am primit decat o chitanta de mana, cu stampila si scris detaliat ce am achizitionat. Dar fara bon fiscal, cei de la service au spus ca acea chitanta de mana tine loc de garantie si ca ma pot intoarce la ei cu orice problema.

Ce pot face dpdv legal in aceasta situatie? Ce alte sfaturi aveti pe tru mine?(in afara de, "nu mai merge la service-uri mici".)

Va multumesc.
Răspunde
 01-08-2016
Vizitator
Deasemenea mentionez ca persoana de la service a refuzat sa ma puna in legatura cu seful de service sau cu orice alta persoana din conducere, a spus ca toate datele le am pe chitanta de mana, care la randul ei nu are decat numele firmei. Banuiesc ca e de ajuns dar am mentionat si asta, poate este important.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.