Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Civil

Revendicare imobil, construit cu sotul, ulterior documente facute pe numele socrului

03-08-2016
Vizitator
Buna ziua, ma adresez dumneavostra cu rugamintea de a fii indrumata ce mai pot face in situatia mea actuala, pe scurt: sunt casatorita de doisprezece ani, fara copii, timp in care am facut impreuna o locuinta, patru ani a durat constructia si de cinci ani mutati efectiv in imobil, doar ca nu exista nici un fel de documente, nici pe teren nici pe imobil, totul a fost la nivel de intelegere verbala, adica fratele sotului ne-a dat terenul noi am facut casa. Mentionez ca aportul meu a fost100%, am avut tot timpul loc de munca, sotul nu, am avut credite in banca(nevoi personale), plus suport financiar din partea mamei mele care lucreaza in strainatate. casa a fost facuta in regie proprie, fara contracte, fara chitante pe materiale, pur si simplu am strans banut cu banut si treptat am investit in locuinta, si a fost infernal.
Problemele au inceput cand noi ne-am separat in februarie anul acesta, m -am mutat din locuinta cu chirie in urma presiunilor fizice si psihice , momentan sotul locuieste in casa cu o partenera....
si impreuna cu familia lui au procedat la intocmirea actelor pentru teren pe numele socrului(tatal sau), implicit casa, deci scriptic socrul este proprietar in casa noastra, fara sa fii contribuit cu ceva, ne-a vizitat de cateva ori in cinci ani, iar eu sunt "pe strada" dupa doisprezece ani de munca, platesc in continuare rate la banca, bani investiti in casa aceea.
In sfarsit ....mai pot face ceva? mentionez ca adresa mea este la acel imobil desi nu avea acte (primaria....intelegatoare....), si totusi nu mai pot intra...mi -am luat lucrurile cu politia....
Va rog frumos sa ma jutati cu un sfat, daca se mai poate face ceva....sunt dispusa sa imi iua un avocat si sa lupt pana la ultima suflare!

VA MULTUMESC! O ZI BUNA!
Răspunde
 04-08-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Da, puteti face. Chiar daca nu ati avut acte de proprietate pe acel imobil, faptul ca ati contribuit cu bani si munca la constructia lui, va da dreptul sa va recuperati, cel putin, echivalentul aportului in bani.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 04-08-2016
Vizitator
VA MULTUMESC!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.