Forum avocaţi > Civil

Notificare plata utilitati, valabila sau nu? Solutii?

06-08-2016
Vizitator
Buna! As vrea si eu sfatul in legatura cu o problema.
Am stat in chirie la o persoana am facut contract de inchiriere intre persoane fizice pe 6 luni (nu stiu daca este inregistrat la ANAF), iar eu dupa 2 luni am plecat fara sa facem niciun act de incheiere doar o discutie verbala cand i-am predat cheile. Am platit 2 garantii plus cele 2 luni in care am stat (garantiile sunt mentionate in contract) pe urma celor 2 luni nu am primit nicio chitanta sau factura, iar utilitatile le-a platit ea, eu fiind de buna credinta si i-am dat banii fara sa primesc chitanta nici pentru utilitati. Acum dupa cateva luni tipa imi trimite o notificare cum ca am de plata utilitatile (313 lei) pe lunile in care am stat, dar nu face referire la niciun contract sau ceva.. pur si simplu " notificare... subsemnata etc.. pana in data de.. sa-mi remiteti suma in contul... reprezentand contravaloarea utilitatilor din imobilul situat in.. in cazul in care nu veti da curs prezentei notificari voi fi nevoita sa ma adresez instantei de judecata caz in care veti suporta toate cheltuielile" nume in clar si semnatura. E legal asa ceva? ce pot face?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.