Forum avocaţi > Civil

Apartament executat silit cu lg77/2016

12-08-2016

de la camera de consiliu ca pe 10.08.2016 s-a decis suspendarea executarii pana cand se va judeca cerera in instanta.Pin martie 2016 am adjudecat un apartament executat silit.
am respectat toata [rocedura de inscriere in CF,
Pe 29.04.2016 executorul a notificat creditorii pt impartirea masei credale.
Am incercat sa intru in apartament dar fostul proprietar nu a fost de acord si am facut iarasi toata pricedura pt executare silita.
Pe 11.08.2016 urma sa intru in casa cu jandarmii, dar la 9.15 executorul a primit un certificat de grefa e 02.08.2016 s-au depus doua cereri una pt fond unde nu s-a dat termen si alta pt cam de consiliu care s-a judecat ,s-a pronuntat in aceeasi zi si s-a intocmit si certificatul de grefa desi programul la eliberari este miercurea de 08la 10,00.Pe 31.05.2016 a chemat in judecata banca pt darea in plata.Ma intreb ce relatie de debitor creditor am eu cu fostul proprietar ca sa mi se blocheze sa dispun de propriteatea mea .Aceasta relatie este in continuare cu banca daca mai are ceva de recuperat.Eu am platit pretul pe care banca l-a cerut,Mai nou mandatarul fostului proprietar ma convoaca la o discutie.Sunt curioasa ce vrea sa-mi propuna.Este legal ce mi se intampla ca de corect nici ni poate fi vorba.Va multumesc anticipat pt ajutor
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.