Buna ziua Fiica mea de 23 ani a suerit anul acesra un atac cerebral grav, in urma caruia are certificat handicap grad accentuat si decizie medicala pt. pensie de invalid. gr3, asteptam decizia. Ea nu a locuit cu parintii in ultimii 5 ani a locuit cu bunica materna, a fost studenta si in anul 2 de facultate a cunoscut un individ care a dus- o spre decadere morala si psihica totala : a pierdut cei 3 ani 1/2 de facultate, fara venit, a fugit cu individul sa locuiasca in conditii precare, toate astea ducand la aceasta stare psihica ireversibila Din ce am citit pe unele notite de- ale ei ea inca suspina dupa acel individ si ura ei fata de parintii eu e la fel de mare, drept pt. care, am dori sa decada din drepturi , pt. ca , oricand ar putea fugi de acasa sa semneze acte de casatorie cu acel individ. Mentionez ca mai avem un copil mai mic si as vrea sa stiu: in cazul in care fata cea mare, bolnava psihic se casatoreste si dupa un timp moare, dupa ce unul din parinti n- o sa mai fie, la masa succesorala , impreuna cu sotul supravietuitor si fiica cea mica , are dreptul sa vina si situl fetei mari, cu handicap ? Multumesc |
|