Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Civil

Vreau sa vand apartamentul dar nu pot ca n-am actul doveditor ca-i achitat integral

21-08-2016
Vizitator
Buna ziua!Va rog sa-mi dati si mie o solutie legala pt.a putea vinde apartamentul.Am un apartament care a fost cumparat in rate de la fostul PRESCOM HERCULANE- O.C.V.L.RESITA in anul 1993.Sotul meu a decedat acum 3 ani iar eu eram despartita in fapt de el din cauza bauturii si am plecat din domiciliul conjugal care ne apartinea amandurora.PT.ca decesul lui a fost fulgerator si actele casei ramasesera la el,eu nu am mai gasit chitantele doveditoare ca apartamentul a fost achitat integral desi din anul 1993 si pana cand a decedat sotul meu a locuit in apartament fara nicio problema.Apartamentul este achitat integral dar eu nu pot dovedi pe vorbe acest lucru iar singurul act pe care l-am mai gasit a fost doar actul de vanzare cumparare al apartamentului dar in care se specifica ca a fost achitata prima rata cu chitanta nr....din data....1993 si atat.Pt.ca eu nu am mai gasit ultima chitanta care sa ateste ca apartam.e achitat integral nu pot vinde apartamentul.De la decesul sotului meu am cautat la toate arhivele de pe raza jud.Caras Severin de care apartine apart.din Baile Herculane dar peste tot mi s-a raspuns in scris ca nicio arhiva nu detine si nici nu stie unde au disparut arhivele acestui Prescom Herculane-O.C.V.L.Resita.Din aceasta cauza nu mai stiu ce sa fac sa pot vinde apartamentul.Mentionez ca succesiunea am facut-o dar nu pot demonstra cu acte ca este achitat integral desi repet,din anul 1993 cand a fost cumparat si pana in prezent nimeni n-a contestat din partea statului si a primariei locale ca apartam.nu e achitat. Mentionez ca sunt o pensionara in varsta de 63 de ani cu o pensie sociala de 400 lei si nu-mi pot permite sa angajez un avocat pt.a-mi rezolva problema.Va rog sa-mi dati o solutie legala pt.a putea vinde acel apartament intrucat eu nu mai locuiesc acolo de 10 ani de cand l-am parasit pe sotul meu si stau la sora mea in alta localitate.Va rog mult dati-mi o solutie pt.a reusi sa-l vand pt.ca nu am nicio vina ca aceste arhive au disparut de pe fata pamantului si nimeni nu stie ce s-a intamplat cu ele.Multi localnici mi-au spus ca au fost arse din motive nestiute.Va implor sa ma ajutati.Va multumesc anticipat,va rog mult dati-mi un sfat,o indrumare.
Răspunde
 30-08-2016
Vizitator
incercati la CEC. Multe companii constructoare pe vremea aveea se imprumutau tot de la CEC.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.