Forum avocaţi > Civil

Mostenire de la bunici

30-08-2016
Vizitator
Va rog da ca se poate sa mi datio un raspuns Bunicul meu a decedat In 1975 el avea In propietate 3 hec teren In 1994 Matusa a optinut titlu de propietate care aparea si ea pe titlu Iar 1994 a vandut pamintul succeseunea nu e facuta panan prezent am depus cerere la registrul agricol pe 18-7-2016 dar pana In prezent nu am primit raspuns am dat tel la registrul agricol si mea raspuns un domn mi sa mai revin cu un tel du pa o ora am revenit cu tel si domnul mea trasmis ca doamna de la registrul agricol care se ocupa cu documente mea transmis sa vin la primarie pe 20 septembrie ca ea se afla In concediu si ca vrea sa discute cu mine personal Am Intrebat pe domnul ce ar vrea doamna sa dicute cu mine dar domnul mea zis sa vin atunci pe 20 septembrie si sa vorbesc cu doamna de la registrul agicol Intrebarea da ca se poate sami dati o ideie cam ce ar dori acesta doamna de la registrul agricol sa discute cu mine ?Va multumesc cu respect
Răspunde
 26-09-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Mergeti si veti afla.
Posibil sa va puna sa innoiti actele sau sa va prezinte actele care au fost depuse pana acum.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 26-09-2016

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!
Ati fost in data de 20.09 la Primarie? Ati discutat cu doamna de la registrul agricol?
Va mai putem ajuta si cu alte informatii?

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 26-09-2016
Vizitator
Am ajuns la doamna de la registrul agricol si ma Intrebat dv nu ati stiut ca matusa dv a vandut pamantul ? la care eam raspuns nu nu am stiut si doamna Imi spune ca matusa nu mai apare cu teren In registrul agricol si mea zis ca are istoricul de rol de la spit care apare ca matusa a vandut de mai multe ori pamantul dar doamna de la registrul agricol povestea la colegi din birou ca cineva ea falsificat semnatura ei si a directoarei de la registrul agricol atat am putut sa Inteleg de la aceasta doamna si parea foarte nervoasa si mea zis sa astept acasa ca osa primesc o comunicare am primit aceasta comunicare care zice ca matusa mea mostenitoarea bunicului meu nu apare cu pamant In registrul agricol,Va rog cu tot respectul sa ma sfatuiti ce am de facut Va multumesc cu respect
Răspunde
 27-09-2016
Vizitator
Va rog sa ma sfatuiri da ca se mai poate sa depun o noua cerere la registrul agricol pt.indentificarea actuoalii propietari sau ce ma sfatuiti astept sfaturi va multumesc cu respect
Răspunde
 01-10-2016
Vizitator
Se poate sa ma ajutati cu un sfat ? Va multumesc
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.