Forum avocaţi > Civil

Executare silita -vanzare apartament

16-10-2013
Vizitator
vanzarea apt. personal s-a realizat cu 6 luni inainte de a intra in imposibilitatea platii ratei la banca ramanad fara servici , lucru care nu credeam ca se va intampla . A trecut un an si ceva de cand nu am mai platit ca nu am avut servici ,dar acum de 4 luni muncesc pe un salariu net de 741 ron avand si sotia in intretinere . nu mai am nimic pe numele meu . Ce poate face firma de recuperare debite care a concesionat acest debit dela banca . Multumesc
Răspunde
 05-11-2013
Bucuresti
0747013186
avocat_andreea@yahoo.com
Buna seara,

In cazul in care nu aveti nici un bun pe numele dumneavoastra banca nu are cum sa isi mai recupereze banii de la dumneavoastra,doar sa va puna poprire pe salariu daca sunteti salariat.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.