Buna ziua. Am achizitionat in luna martie a acestui an un inel de aur de la o bijuterie din Cluj. E un inel care are si pietricele, asa ca am spus din start vanzatoarei inainte de a-l cumpara, ca nu am incredere in pietricele pentru ca se dezlipesc si nu stiu cum e cu garantia, moment in care vanzatoarea a insistaaaat ca pietricelele sunt prinse bine si ca nu au cum sa cada (nu m-a convins...), dar mi-a mai spus ca oricum primesc la inel garantie. Intreb bineinteles pe ce perioada e garantia si imi spune ca pe viata... ca nu are termen. Ok...dubios, ma gandeam eu, dar faptul ca e un magazin destul de cunoscut de bijuterii din mall ma face sa cumpar inelul. Acum 2 saptamani insa surpriza a fost ca am ramas fara o pietricica. Mentionez faptul ca l-am purtat corespunzator, nu a fost supus la niciun fel de lovitura, nici nu l-am purtat mult. M-am trezit pur si simplu cu piatra cazuta. M-am intors in Cluj si am dus inelul la bijuteria respectiva unde l-au si bagat in garantie fara comentarii. Intr-o saptamana ma suna sa merg dupa inel. Greseala mea a fost ca nu m-am dus personal sa ridic inelul, prietenul meu a facut-o. Am avut surpriza ca inelul a fost "reparat" in bataie de joc. Mi-a inlocuit piatra cu una rotunda, desi toate pietricelele de pe inel sunt dreptunghiulare!!! Se vede diferenta de la o posta, inelul nu il mai port, se vede foarte urat diferenta. M-am dus inapoi cu inelul cat de calma am putut ca sa il retrimit in garantie, iar vanzatoarea a inceput cu defensiva.. Ba ca ele au fost sunate de bijutier si li s-a spus ca nu au pietra de forma care trebuie, (dar a ridicat din umeri, ca si cum putea sa imi lipeasca si o guma in loc de piatra ca n-are nimic), ba ca saptamana aceasta bijutierul e in concediu, ba ca ma vor suna ei cand vor avea pietricele dreptunghiulare, si cate si mai cate. Daca nu puteau face inelul sa arate ca inainte, nu trebuiau sa ma contacteze sa imi spuna ce problema au?? Sau sa il tina in garantie mai mult pana "primesc" pietrele sau ceva? In concluzie a zis ca ii pare rau si o zi placuta, a zis cu juma' de gura sa revin peste o saptamana dar probabil cu aceleasi scuze ca sa ma tot amane la nesfarsit. Sunt convinsa ca nu imi vor reprimi inelul in garantie si ca nu vor repara inelul dupa cum a vorbit vanzatoarea. Ce pot sa fac in aceasta situatie? |
|