Forum avocaţi > Civil

Acuzat de furt pe nedrept

06-09-2016

Buna ziua! Va rog sa imi acordati ajutorul in rezolvarea acestui caz!
In data de 3 9 2016 in jurul orei 21 30 ma îndreptam către o petrecere si am decis sa intru la benzinărie (omv) sa alimentez , am intrat am luat pompa am băgat-o in rezervor si nu funcționa , am pus pompa la loc o las câteva secunde si încerc din nou si la fel nu mergea precizez ca in peco mai era o singura masina la alta pompa ( pe pompa apărea suma de 50 de lei pana sa o iau eu ) mai astept vreo 2 minute poate deblochează pompa fara rezultat si am plecat la alt peco aflat in apropiere . Azi 6 9 2016 ma suna un prieten ca in benzinăria (omv) apare poza cu mine lângă mașina si un mesaj care spunea ca am alimentat si nu am plătit demarând in trombă cine ma cunoaște este rugat sa dea detalii ( așteptând sa deblocheze pompa) se vedea clar numărul si eu , am zis ca este gluma dar in aproximativ 20 de minute ma suna alt prieten si aceiasi poveste .. Am plecat de la munca m.am dus la omv si cand m.a vazut angajatele a chemat repede șeful , am vorbit cu el a luat pozele de pe pompe si cele care le avea înăuntru si le.a pus deoparte . I.am lăsat numărul de telefon si am plecat la servici I.am explicat cum s-a întâmplat s.a dus a verificat camerele si a vazut ca am dreptate .
In aproximativ 10 minute m.a sunat si m.a chemat la benzinărie . Si.a cerut scuze a zis ca a fost o greșeală ca uitat o caseiera sa deblocheze pompa si daia m.a gasise vinovat . Am cerut o poza cu mine cum apăreau acolo la pompa (erau ștampilate si semnate ) si a zis a le.a rupt nu le mai are , am tot insistat sa mai vad odata poza insa nu a vrut a zis ca le.a rupt.
Problema este ca m.a facut de ras , a vazut multa lume din sat care a alimentat acolo poza si acum au impresia ca am furat. Pot cere ceva daune in instanța?
Pot depune o plângere penală împotriva lor? Va rog frumos sa ma ajutat-i nu stiu ce sa mai fac m.au facut de ras..
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.