Forum avocaţi > Civil

Inchiere- Indreptare Materiala

08-09-2016

Buna ziua! Ma confrunt cu o problema destul de grava pt mine. Am deschis proces in instanta pt tagada paternitatii(am fost casatorita, iar copilul a fost trecut pe numele fostului sot), in fine, am asteptat o gramada de timp sa se finalizeze totul . Ca mai apoi sa primesc sentinta legalizata si cu ea am mers sa ii fac certificatul copilului meu (sa l trec pe numele actualului meu sot, care de asemenea este si tatal biologic). La primarie intampin o problema in a.i face certificatul de nastere si anume : la tatal biologic nu era trecuta data nasterii si locul nasterii in sentinta si a trebuit sa depun o cerere in instanta pt a-mi da acea incheiere. Noi am apucat de am cumparat si biletele de avion pt ca in data de 15 trebuie sa fim la lucru in Spania. Acum, am inteles ca dureaza 30 zile termenul de apel si inca cateva zile pana va fi legalizata. Aici este problema noastra. Nici nu mai putem pleca, nici nu putem face nimic. Oare daca merg in jud Valcea la instanta se mai poate rezolva ceva? Adica sa mi dea sentinta in mai putine zile? Mentionez ca am deschis proces in Brezoi jud Valcea si de aceea vreau sa merg la cineva mai mare. Sau pasaportul copilului il pot obtine fara certificatul lui de nastere si doar cu sentinta judecatoreasca? Cum sa fac? Nu este vina noastra pt ca noi am platit si testul ADN si avocata. De ce trebuie sa asteptam atat pt greseala lor? Va rog ajutati-ma. Este ceva de facut? Am luat si biletele de avion si nu stiu cum sa rezolvam. Multumesc!
Răspunde
 08-09-2016
Botosani, Botosani
0742384249
avocatungurianulorela@yahoo.ro
Daca s-ar prezenta toate părțile sa declare ca renunta la calea de atac ati putea legaliza hotararea. Sau declarații autentice prin care renunta la calea de atac a apelului.

Avocat definitiv Baroul Botosani
9 ani de experienta in drept civil ( contracte, succesiuni, drept de proprietate, persoane si familie, etc) drept penal .
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.