Forum avocaţi > Civil

Urgent

21-10-2013
Vizitator
de 1 an si jumatate eu si familia mea suntem acuzati de vecina de palier si de fiul acesteia(stam usa langa usa) ca ii murdarim usa cu diverse "substante lipicioase" si ii facem farmece.ne face scandal cel putin o data pe luna ne jigneste si tipa la usa.am chemat de nenumarate ori echipaje de la 112,dar tot noi suntem amenintati cu amenda ca intretinem scandalul cu toate ca de multe ori nu am iesit la usa si stam sa ascultam in casa cum suntem jigniti.s-a intamplat de cateva ori sa-i raspundem la jigniri pentru ca politia nu ia nici o masura,ne-am saturat!!!!nimeni nu a constatat vreodata nimic pe usa dansei.ne face plangeri intr-una la politie, eu si mama mea suntem chemate la politie in urma plangerilor si mai suntem amenintate si cu amenda. o singura data i-am facut plangere pentru scandaluri si pentru ca a bruscat-o pe cumnata mea,(dusese gunoiul si venea de la ghena)iar vecina a asteptat-o, dar in urma plangerii s-a constatat ca nu prezinta nici un pericol.a amenintat in fata unei vecine ca nu se lasa pana nu "imi da in cap si ma omoara".vecinilor le este frica sa spuna ceva, cu toate ca ii deranjeaza scandalul si ne intreaba de ce nu le facem reclamatii ca sa se potoleasca. ne arunca servetele murdare la usa.au bandajat manerul de la usa cu scoci si apoi s-au dus la politie si ne-au facut reclamatie ca le-am pus substante lipicioase pe usa, cauta scandal mereu si suntem terorizati.ultima data cand am fost la politie vecina ne-a facut nebune de fata cu politistul iar cand a spus ca-i rupe picioarele mamei mele si-a luat 200 lei amenda. eu stau cu chirie de vreo 3 luni,dar vreau sa ma mut inapoi acasa, sunt insarcinata si nu vreau sa stau in stresul ala, va rog sa ma ajutati cu un sfat, suntem disperati! multumesc
Răspunde
 21-10-2013
Vizitator
Rabdarea e cheia succesului! Recomand montarea unei camere video in miniatura, asteptati dezlantuirea hulpavei vecine si...in functie de ceea ce face actionati...penal sau civil in functie de ceea ce se intimpla! Si fra chestiuni concrete, daca sunati la 112 riscati amenzi.
Răspunde
 22-10-2013
Vizitator
camere a montat fiul vecinei mele la usa dar binenteles ca nu a inregistrat nimic ca nu-i murdareste nimeni usa, eu am inregistrari pe telefon cu scandalurile pe care le face, le-am prezentat la politie si... nimic!!! la o intelegere nu putem sa ajungem pentru ca nu vor sa discute omeneste doar fac scandal. nu mai stim ce sa facem doar vrem sa stim cum o facem sa se potoleasca, ne acuza si ca e bolnava din cauza noastra ca ii facem farmece, etc
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.