Forum avocaţi > Civil

2 amenzi fara a primi nimic sa semnez

19-09-2016

Buna ziua , acum doua zile am sunat la 112 cand m~am certat cu concubina ca imi liase telefonil si ma ameninta ca~l sparge , au venit si mi~au spus ca tocmai am primit 1000 ron amenda din cauza ca am sunat abuziv la numarul de urgenta , dupa care au plecat pur si simplu si eu am continuat cearta cu concibona , ea dupa corca 10 min a sunat inapoi la 112 si tot aceeasi politat au venot si m~au luat la sectie , intreband~o si pe concubina mea daca vrea sa depuna plangere iar ea spunand nu ca nu am pentru ce . Acolo eu fiind in stare de ebrietate am refuzat sa dau declaratie spunandule ca pot veni in alta zi ori ma pot prezenta la secta de politie la care apartin , dansi foarte nervosi au zis ca am facut misto de ei . Astazi concubina a fost la circa de politie si i~au spus ca am primit o amenda de 1000 ron pentru ca am sunat degeaba la 112 si inca 1000 de ron spunan~du~i ca "el nu face misto de noi " . Precizez ca dansi politisti nu mi~au aratat nimic sa semnez nici o amenda nimi .Va multumesc si va rog sa~mi spuneti si mie daca am primit abuziv acele 2 amenzi sau nu .
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.