| Bună ziua, as dori sa știu dacă se poate sa redeschid un proces de acum 27 de ani prin care bunica mea a obținut în mod ilegal custodia mea, mai exact mama mea a murit când aveam 3 luni, bunica mea și tatăl meu s au luptat pt custodia mea ieșind învingătoare bunica, am crescut lângă ea pana la 16 ani când aceasta a decedat (am avut o copilărie oribila, tot timpul mi sa spus ca tatăl meu nu ma vrut ca nu sunt bună de nimic etc)La toată tărășenia a fost complice și mătușa mea, sora mamei mele, acum stam împreună în casa bătrâneasca lăsată moștenire de bunica mea, eu având partea mamei mele, însă nu ne înțelegem deloc, intre timp eu m am reîntâlnit cu tatăl meu și mi-a spus varianta lui, varianta susținută și de alți membri ai familiei mele din partea bunicii cum ca actele au fost ilegale, ca certificatul meu de nastere nu este original, mai multe, de aceea vreau sa știu dacă pot face ceva... Da este o răzbunare mai mult fata de mătușa mea care nu mi da pace care la rândul ei a fost complice la tot. Cu mult respect, dacă îmi puteți da un răspuns în ceea ce privește acestea,! |
|