Forum avocaţi > Civil

Daca apartamentul pe care il detin a ajuns la executor.....

23-10-2013

Buna ziua am un apartament pe care mama mea la girat in favoarea mea la banca ,am intarziat cu ratele si intre timp mi-am revenit financiar,am facut o cerere la banaca sa pot sa platesc ratele iar,dar nu au acceptat,numai dac le platesc o suma destul de mare si doar atunci zic ei ca se poate ,dar nu am primit nimic in scris de la banca.Intre timp banca la pus la executare,au pus proprire pe salar.Eu intreb cum reusesc sa imi pun in plata inapoi creditul,doar atat doresc sa mi-l puna iar la plata,adica sa platesc ratele.Va multumesc.
Răspunde
 23-10-2013
Suceava
0744642483
tudosaav@personal.ro
Plateste ratele la zi si fa contestatie la executare.Astfel executarea silita ramine fara obiect. Dar trebuie sa platesti si cheltuielile de executare efectuate pina ajungi cu creditul la zi.
Răspunde
 23-10-2013

Problema este ca cei de la banca nu vor sa imi incaseze rata.,doar daca la platesc 10% din credit,suma pe care nu o detin,as putea plati doar rata lunara,mai mult nu pentru ca nu traiesc din altceva doar din salar.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.