Forum avocaţi > Civil

De 2 luni sotia nu-mi da dreptul sa vad copilul

25-09-2016
Vizitator
Buna ziua am si eu o problema cu sotia care nu-mi da dreptul sa vad copilul , ca sa fiu mai explicit acum vreo 3 luni am avut o discutie cu dictum meu care Este violent si mai tot timpul in stare de ebrietate din care dansul ma dat afara din casa acum noi doi am vb sa luam o chirie si sa stam toti trei (eu sotia si copilul ) odata ce am luat chirie ea refuza sa ne mutam impreuna fara nici un motiv bine intemeiat imi rasp la telf doar daca are chef si o data la o sapt doua mai vine cu baiatul si sta cam 3-4 oredupa care pleaca acasa la socri deja am inceput sa ma rog de ea sa-mi vad baiatul si ea imi spune data cand imi rasp la telf ca nu are timp ea pleads pe la mare a trimis baiatul la Tara fara sa ma intrebe daca se Poate sau nu desi precizez ca eu Ii cumpar hainute si tot ce. Trebuie ea lucreaza la un studiou de videochat noaptea si ziua doarme sau pleads sa intalneasca cu prieteni lasandul pe baiat acasa cu socrul desi acesta are probleme cu bautura ,zilnik incerc sa iau legatura cu ea Dar nu-mi rasp la tel ,spunetim va rog ce asi purrs sa fac . Va multumesc si va doresc o Zi cat mai frumoasa
Răspunde
 25-09-2016

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Pentru început puteți sesiza DGASPC (Direcția de Potecție a Copilului) de pe raza localității unde se află copilul.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-09-2016
Vizitator
Multumesc pentru ajutor presupun ca trebuie sa depun o plangere acolo ca nu imi da dreptul sa vad copilul ???
Răspunde
 25-09-2016

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Puteți depune o sesizare și se poate face o monitorizare de maxim 6 luni a relațiilor din familie.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-09-2016
Vizitator
Va multumesc din tot sufletul pentru ajutor
Răspunde
 26-09-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Faceti sesizare la Protectia Copilului. Acestia vor verifica aspectele sesizate de dvs si va pune in vedere mamei sa va permită vizitarea minorului.

Oricum ar tb introdusă si actiune in instanta daca nu de divort măcar de stabilire a unui program de vizita.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-09-2016
Vizitator
Am depus la protectia copilului o sesizare acum am sa astep .astazi trebuia sa ne intalnim sa duc baiatu la gradinita si mia spus la telf ca il duce ea si 3 zile sa no deranjez cu nici un telefon daca nu imi da block la nr de tel si la fb si mai nou am afloat de la vecini ca sia cumparat mobila Noua si ca vrea sa faca curatenie in apartamentul socrilor desi in avem apartament cand am stat acolo am facut eu camera noastra cu geam termopan rigips boiler ....... Tin sa prefixes ca copilul sta in conditi Tele acum cu un caine in casa care Lasa par peste tot in apartamentul fum de tigara si o bucatarie de iei grasimea amestecata cu par de caine cu spaclu de jos in conditile in care baiatul a fost operat la inima acum un an jumate :(
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.