Ioana a scris pe 27-09-2016: Buna ziua, Am avut un accident destul de recent pt neacordare de prioritate unui alt autovehicul. Autovehicului a depasit din intersectie o coloana de masini si a revenit pe banda in momentul in care eu ma asiguram sa ies, dar oricum mi s-a spus ca declaratiile din trafic nu se iau daca eu eram singura si nu am avut martori. Accidentul a produs avarii usoare la cele 2 masini implicate, dar celalalt sofer a facut pe victima simuland ca se simte rau. In cele din urma a ajuns ambulanta, politia si s-au facut poze la locul accidentului. Ambulanta l-a sud la spital, dar soferul nu a avut nimic. Acum cateva zile am fost la politie pt a da declaratie unde mi s-a spus ca acest caz se duce in instanta si va dura ceva vreme (aprox. 1 an) pana cand procurorul va decide suspendarea permisului pt 60 sau 90 zile. Intrebarea mea este ca dupa ce se hotaraste suspendarea permisului de ex pt 90 zile sunt obligata sa dau testul de 13 din 15 sau pot astepta cele 90 zile pana la eliberarea permisului? Sau in aceste situatii permisul nu se elibereaza nici la termen daca nu sustii testul de 13 din 15? Astept raspunsul dumneavoastra! Multumesc! Buna ziua. Din ce povestiti aici soferul care vroia sa reintre in coloana ar fi vonovat. De ce sa va fie suspendat permisul? Se da examen dupa de s-a anulat permisul ca urmare a unei infractiuni care s-a finalizat cu rechizitoriu, cu dosar in insanta si sentinta, nu ca urmare a unei contraventii. Avand in vedere ca fapta s-a intamplat pe 27.09.2016 ar trebui pana acum sa stiti ce este in dosarul penal. ... Sau am inteles eu gresit? |