Forum avocaţi > Civil

Mama mea are dreptul la pensie alimentara?

29-09-2016
Vizitator
Buna ziua stimati avocati!
Barbatul mamei mele a scoso afara din casa pe mama mea dupa 28de ani de locuinta si 13 de casnicie ea in timpul asta sa inbolnavit de depresie de gradul doi avand langa ea barbatul foarte stresant, isi batea joc de ea cu vorbe urate pleca din.casa saptamani /luni/ani de zile fara sa anunte unde era...
Beneficiaza de o pensie de 100de euro lunar datorita boli care o are dar nu de ajuns ca sa se poata intretina singura.
Am vrut sa stiu daca ar avea dreptul la o pensie alimentara din partea barbatului ?el avand pensie romaneasca 500 lei si pensie din italia 600 de euro circa nu vrea sa ii dea nimic nici macar bijuteriile care purta zi de zi.
Va multumesc anticipat pt raspuns!
Răspunde
 29-09-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
In cazul in care divortul va fi stabilit din culpa exclusiva a sotului si dat fiind faptul ca mama dvs s-a imbolnavit in timpul casatoriei, datorita modului in care sotul se purta cu ea, are dreptul de a solicita obligarea sotului la intretinere intrun procent de 1/4 din venitul net/lunar al acestuia.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-09-2016
Vizitator
Va multumesc foarte mult am.vrut sa mai stiu daca mama mea poate sa puna ca martori pe cumnati ei pt faptele intamplate va multumesc din nou o.zi.buna!
Răspunde
 29-09-2016
Vizitator
Va multumesc foarte mult am vrut sa mai stiu daca mama mea poate sa puna ca martori pe cumnati ei? pt faptele intamplate a facut si plangere la politie pt ca o scoso din casa din cauza ca nu o putut sa mearga in Germania la lucru martori au fost unchi mei cumnati ei
Va multumesc din nou o zi buna!
Răspunde
 30-09-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
In procesele de divort pot fi audiate rudele in calitate de martori.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-10-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Nu m as baza pe fratii sotului (cumnatii) sa ma ajute in acest demers. Se stie ca sângele apa nu se face....

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-10-2016
Vizitator
Nu era vorba de frati sotului dar de barbatiii surorilor mamei mele va multunesc o zi buna!
Răspunde
 02-10-2016
Vizitator
Ok va multumesc o zi.buna!
Răspunde
 19-10-2016
Vizitator
Daca barbatul ei moare fiind bolnav cu inima etc... mama mea are dreptul la pensia lui care o ia acuma el ?chiar daca o facut o scrisoare legalizata la notar ca.nu vrea ca sa aibe dreptul la pensia lui?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.