|
10-10-2016 |
 | Alina Vizitator |
| Locuiesc pe teritoriul Spaniei fosul meu sot este inchis pentru violenta in familie tot pe teritoriul Spaniei.Doresc sa divortez,ce trebuie sa fac? Avem doi copii,cum pot proceda avand in vedere ca exista o hotarare judecatoreasca definitiva care spune ca custodia copiilor este in continuare impartita intre mine si el,cu toate ca avem odrin de restrictie (adica nu avem voie sa comunicam sub nici o forma iar el nu are voie sa se apropie de mine la o distanta mai mica de 200 metri,)iar domiciliul copiilor s-a stabilit la bunicii paterni?Dorec sa obtin divortul si sa stabilesc domiciliul copiilor la mine in Spania. | |
|
|
|
10-10-2016 |
| Formulati actiune in acest sens. Nu cunosc legislatia specifica din Spania dar normal imi pare sa poata fi modificată acea custodie comuna daca apar ulterior motive în sensul ca ea nu ar fi in beneficiul minorilor ( a se vedea violența si ordinul de protectie). De ce s a stabilit domiciliu la bunicii paternitatii ? | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
10-10-2016 |
 | Alina B
|
| Domiciliul copiilor a fost stabilit la bunici deoarece inca nu am divortat..Decizia a fost luata pe teritoriul Romaniei Tot pe teritoriul Romaniei s-a hotarat ca custodia sa fie comuna iar ordinul de interdictie a fost dat pe teritoriul Spaniei. | |
|
|
|
10-10-2016 |
 | Dumitru Vizitator |
| Bună seara am si eu nevoie de un răspuns dacă se poate după 5 ani de la fapta se mai poate face ce va | |
|
|
|
11-10-2016 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Buna ziua, Depinde de fapta savarsita. Termenele de prescriptie a raspunderii penale difera in functie de pedeapsa stabilita de lege pentru infractiunea vizata, astfel incat sunt infractiuni care pot fi cercetate si dupa 5 ani de zile. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
11-10-2016 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Buna ziua, Puteti formula si in Romania actiunea de divort (la instanta de la ultimul domiciliu comun de pe teritoriul Romaniei) si de stabilire a domiciliului minorilor la dvs. in Spania. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
11-10-2016 |
| Buna ziua! Trebuie sa formulati in Romania actiunea de divort ( la instanta care apartine de ultimul domiciliu comun), sau la Judecatoria sector 5. Daca dvs nu va puteti prezenta pt depunerea actiunii de divort si nici la termenele pe care instanta le va acorda puteti face o procura unui avocat pt a va reprezenta in acest sens. Prin actiunea de divort puteti avea un capat de cerere prin care solicitati ca domiciliul minorilor sa se stabileasca in Spania, la domiciliul dvs. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
11-10-2016 |
 | Alina Vizitator |
| Buna ziua ,eu nu vreau decit sa divortez deocamdata,pentru ca am fost prost informata si am cheltuit o gramada de bani si in final copii au ramas la bunici,daca doriti sa ma ajutati eu sint deacord ,dar repet primadata vreau divortu si copii dupa ce imi vine hirtia de la judecatorie care e finala sa ramina copii la bunici ,o escrocherie de neimaginat cum poti face asa ceva ,ce lege poate fi asta ..extraordinar traim in jungla.. | |
|
|
|
12-10-2016 |
| Alina B a scris pe 10-10-2016: Domiciliul copiilor a fost stabilit la bunici deoarece inca nu am divortat..Decizia a fost luata pe teritoriul Romaniei Tot pe teritoriul Romaniei s-a hotarat ca custodia sa fie comuna iar ordinul de interdictie a fost dat pe teritoriul Spaniei. Puteți divorța și în România, la Judecătoria sectorului 5 dacă nu vă înțelegeți cu soțul pentru a introduce acțiunea la altă judecătorie din țară. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
12-10-2016 |
| Daca sunteti hotarata sa divortati si nu va puteti prezenta , astfel cum v-am mai spus puteti apela la serviciile unui avocat caruia ii faceti imputernicire notariala pt a va reprezenta in fata instantei de judecata. In situatia in care considerati ca aveti nevoie de mai multe informatii, ne puteti contacta la datele de mai jos. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |