Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Civil

Cum pot sa renunt la un avocat? Ori este posibil sa i- au 2 ptr proces civil?

13-10-2016
Vizitator
Am o mare problema cu avocata mea actuala,,,ptr ca ma mintit,profitat de increderea mea,a profitat de lipsa mea.Va scriu va cer ajutor,,ptr ca eu sint plecata in Germania ,am platit- o sa deschida un proces cu banca si firma de recuperare.Nu a facut nimic din oct 2014 pina in febr 2016 ,,,,,nu am cum sa inteleg de ce nu a depus dosar la judecatorie??????? La intrebarea mea de ce nu a facut nimic????? A raspuns ca a fost proba preliminara!!!!! Asa ceva este posibil ptr un dosar civil???? Doresc sa angajez un alt avocat care sa ma ajute sa- mi rezolv problemele.Cum trebuie sa procedez???? Multumesc frumos.
Răspunde
 13-10-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Exact cum ati procedat si cu primul avocat: il contactati si stabiliti detaliile.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-10-2016

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!
Daca doriti sa apelati la serviciile unui alt avocat care sa va reprezinte, trebuie sa il contactati si sa stabiliti toate detaliile si demersurile necesare pt promovarea unei actiuni.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-10-2016
Vizitator
Va multumesc mult doamna avocat Dumitru Roxana.Eu ma gasesc intr- o situatie destul de urîta: am platit 1000 euro in total la o avocata de la mine din oras ( Brasov) ,cum am spus ptr a deschide un proces ( litigii cu profesionisti) clauze abuzive din contractul meu de credit care il aveam cu banca.Am incheiat contract in oct 2014, am platit,dupa care eu am plecat in Germania unde locuiesc cu fam mea.Am tinut legatura la telefon cu dumneaei mereu,,,,,imi spunea ca avut termen,ca sa aprobat expertiza contabila si trebuie sa platesc 2300 ron,( bani pe care i -am trimis) si multe alte minciuni.Am vazut ca trece prea mult timp fara sa se finalizeze ceva......am inceput sa ma imformez personal la Judecatoria Brasov,,acolo am aflat adevarul este un dosar pe numele meu inregistrat abia in Februarie 2016. Fiind atita timp trecut in defavoarea mea,,firma de recuperare a crescut penalizarile......fara sa se opreasca,dupa care a predat dosarul meu la executor judecatoresc din Bucuresti,care a trimis SOMATIE pe numele meu normal sa platesc 20.600 ron.Acum stau si ma gindesc cu regret,,,,dar doamna avocat trebuie sa raspunda pentru toate cele petrecute.,nu pot sa las lucrurile asa.....cumva trebuie sa- mi rezolv problema cu banca,executor si tot ce mai este pe numele meu.V- am spus in mare situatia mea!!!! Acum vreau sa va intreb daca dv puteti ,doriti sa ma reprezentati sa va angajez ca si avocat.Va multumesc anticipat.
Răspunde
 13-10-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Ce obiect a avut contractul cu avocatul ?

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-10-2016
Vizitator
Doamna avocat Gerber nustiu sincer ce sa raspund,ptr ca documentele au ramas in Romania ,dar sapt viitoare va raspund sigur ca îmi ajung toate documentele la mine in Germania.Va multumesc mult.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.