| Va multumesc mult doamna avocat Dumitru Roxana.Eu ma gasesc intr- o situatie destul de urîta: am platit 1000 euro in total la o avocata de la mine din oras ( Brasov) ,cum am spus ptr a deschide un proces ( litigii cu profesionisti) clauze abuzive din contractul meu de credit care il aveam cu banca.Am incheiat contract in oct 2014, am platit,dupa care eu am plecat in Germania unde locuiesc cu fam mea.Am tinut legatura la telefon cu dumneaei mereu,,,,,imi spunea ca avut termen,ca sa aprobat expertiza contabila si trebuie sa platesc 2300 ron,( bani pe care i -am trimis) si multe alte minciuni.Am vazut ca trece prea mult timp fara sa se finalizeze ceva......am inceput sa ma imformez personal la Judecatoria Brasov,,acolo am aflat adevarul este un dosar pe numele meu inregistrat abia in Februarie 2016. Fiind atita timp trecut in defavoarea mea,,firma de recuperare a crescut penalizarile......fara sa se opreasca,dupa care a predat dosarul meu la executor judecatoresc din Bucuresti,care a trimis SOMATIE pe numele meu normal sa platesc 20.600 ron.Acum stau si ma gindesc cu regret,,,,dar doamna avocat trebuie sa raspunda pentru toate cele petrecute.,nu pot sa las lucrurile asa.....cumva trebuie sa- mi rezolv problema cu banca,executor si tot ce mai este pe numele meu.V- am spus in mare situatia mea!!!! Acum vreau sa va intreb daca dv puteti ,doriti sa ma reprezentati sa va angajez ca si avocat.Va multumesc anticipat. |
|