|
17-10-2016 |
 | Alina Costache Vizitator |
| Bună seara, am și eu o întrebare, am o relație de un an dar ne cunoaștem de 2 ani, ce as putea face în caz că ne vom despărți, iar el va spune despre noi doi lucruri personale, din intimitate. Va rog sa îmi spuneți, am nevoie de un sfat, pot obține un fel de ordin pentru el să nu vorbească despre relația noastră cu nimeni? Mulțumesc. | |
|
|
|
17-10-2016 |
| Nu aveti cum sa preveniti un astfel de comportament. Poate doar sa nu va implicati in relații cu astfel de persoane. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
18-10-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| In functie de natura faptelor la care va recurge partenerul dvs., veti putea lua masurile legale ce se impun. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
18-10-2016 |
| Buna ziua! In functie de grafitatea faptelor pe care le va efectua, va vom putea sfatui care sunt caile legale de urmat. In acest moment neavand niciun fapt, nu va putem sfatui, decat sa aveti mare grija cu ce persoane intrati in contact. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
19-10-2016 |
 | Romeo Vizitator |
| Buna seara am avut un proces pe care lam cistigat dupa persoana a facut reurs si apelu meu la respins si ia dat cistig persoanei definitiv .. nu stiu ce pot sa mai fac in acest dosa este vorba de act autentic cu toate actele notariale nu mai inteleg cum,, va rog frumos | |
|
|
|
19-10-2016 |
| N avem cum sa va ajutam fara a vedea dosarul. Ce s a cerut, in ce temei, probele, motivarea judecătorilor etc | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
19-10-2016 |
 | Romeo Stefan Vizitator |
| Pai Inca nu sa publicat hotarirea procesu a fost acum pe 13 ,,cite zile, saptamani dureaza Pina se redacteaza hotarirea . | |
|
|
|
21-10-2016 |
| Romeo Stefan a scris pe 19-10-2016: Pai Inca nu sa publicat hotarirea procesu a fost acum pe 13 ,,cite zile, saptamani dureaza Pina se redacteaza hotarirea . Poate să dureze o lună sau 3-4 luni, depinde de instanța de judecată. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |